Dosar Eva. 7 bărbați din România care au fost făcuți celebri de femei

În showbiz-ul autohton e loc pentru toată lumea. Și pentru cei care ajung în "lumea bună" pe cont propriu, dar și pentru cei propulsați de nume grele. Multe femei au devenit celebre după relații foarte mediatizate cu bărbați influenți, dar există și câteva exemple în care bărbații și-au câștigat notorietatea grație femeilor.
1 din 8

Constantin Iosef, bărbatul "misterios" de care s-a îndrăgostit Teo

În martie anul trecut, când au apărut zvonuri despre noua relație a vedetei, presa încerca să obțină primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima (și mințile) lui Teo. Cu timpul, s-a aflat că acesta e un fost jucător de rugby, stabilit în Franța, în vârstă de 43 de ani, și cu doi copii.

Teo și Constantin Iosef s-au cunoscut pe Facebook, apoi el a decis să revină în România pentru a fi aproape de logodnica lui. "În urmă cu aproximativ doi ani, Teo a postat un mesaj pe reţeaua de socializare, în care dorea să afle câteva informaţii legate de un produs. Cel care i-a sărit în ajutor a fost un bărbat pe care la acel moment nu îl cunoştea. Treptat, au început să comunice din ce în ce mai mult şi să se cunoască mai bine", a povestit, în martie anul trecut, pentru ziarul Ring, o sursă din anturajul realizatoarei TV.
Bărbatul se afla pe atunci la muncă în Germania, astfel că ei au dezvoltat o relaţie la distanță. "Au vorbit câteva luni pe Facebook, până când el a venit în România şi în sfârşit s-au cunoscut faţă în faţă. Teo a fost foarte emoţionată la acel moment, mai ales că nu se aştepta ca el să fie un bărbat atât de înalt şi de robust, ei ştiindu-se până atunci doar din poze", a mai adăugat persoana citată.
Tot în martie 2012, vedeta a anunțat că se va căsători, veste care a surprins pe toată lumea la fel de mult ca și divorțul ei rapid. "Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l «cunoaşteţi». Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu", declara vedeta atunci când a anunțat că se va căsători.
Teo și Constantin Iosef s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, chiar în ziua în care ea a împlinit 44 de ani, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea. În decembrie, ei au anunțat că divorțează.

3 Februarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teodor pe 5 Feb 2013, 08:14
    ........

    Elianna, cred ca te-ai nascut dupa ultima ploaie! Cand Cabral era de mult pe ecrane, Luana era fotograf pentru diverse reviste si n-avea tangente cu televiziune, decat cel mult filmata pe la vreo petrecere. In rest, hai sa vedem cate femei au devenit celebre prin relatiile lor cu barbati! O lista nesfarsita.

    0
    0

  • Elianna pe 3 Feb 2013, 21:54
    Barbati propulsati de femei

    L-ati uitat pe Cabral ,care prin casatoria cu Luana (Ibaka), l-a adus pe sotul ei exotic in prim plan,ea fiind o cunoscuta prezentatoare tv.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod