Dosar Eva. 5 vedete din România care au luptat cu depresia după ce au născut

Viața de vedetă e frumoasă, dar nu neapărat ușoară. Lumea are impresia că banii și celebritatea îți aduc totul pe tavă, dar realitatea e mai complicată. Sunt momente în care vedetele dovedesc că sunt tot oameni și că uneori sunt la fel det de firave în fața experiențelor dificile precum este o persoană obișnuită.
Experiența maternității este un moment complex, pe care nu toate femeile îl traversează ușor. Mai multe vedete s-au confruntat cu depresia după ce au născut și au fost nevoite să ducă o luptă cu propriile limite pentru a depăși acest obstacol dificil.
1 din 6

Giulia a suferit pentru că nu reușea să slăbească

Deși nu a lăsat deloc să se vadă că trece printr-o perioadă grea după naştere, cântăreața a căzut pradă depresiei după ce a ieşit din maternitate, în aprilie anul trecut.

Neliniștea provocată de kilogramele în plus a pus stăpânire pe Giulia. Ea își dorea să slăbească mai repede și să revină la silueta cu care era obișnuită. Rezultatele întârziau să apară, iar ea și-a pierdut încrederea. "Mărturisesc, eram foarte depresivă deoarece nu înțelegeam de ce nu pot să slăbesc mai repede, mai ales datorită faptului că multe dintre colegele mele de breaslă reveniseră la forma dinainte de naștere încă de la ieșirea din maternitate. Totuși eu, în ziua în care trebuia să ies din maternitate, aveam 72 de kilograme, nu aveam cu ce să mă încalț, mi-a adus soțul meu o pereche de încălțări de-ale lui, pentru că aveam picioarele foarte umflate", a povestit vedeta pentru site-ul tonica.ro.

Giulia Anghelescu a trecut printr-o perioadă dificilă, dar apoi a găsit puterea de a mai aștepta, urmând și etapele firești pentru a reveni la silueta de dinaintea sarcinii. "Toată lumea îmi spunea că în nouă luni de la nastere corpul își va reveni la forma normală, lucru ce s-a și întâmplat. Cu un regim de viața echilibrat și sport am avut rezultatele pe care mi le doream", a explicat soția lui Vlad Huidu. Din fericire, ea a înțeles că totul depindea de răbdarea și de puterea ei de a ieși din aceas pasă neagră și astfel a reușit să învingă depresia.

21 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod