Dosar Eva: 10 nunți memorabile. Vezi câți au rezistat împreună!

Nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă a fost capul de afiș al săptămânii mondene și va rămâne un eveniment remarcabil al acestui an, în special pentru atacurile pe care Oana Zăvoranu le-a țintit spre fostul ei soț, dar și prin transmisiunea oferită în direct, la Happy Hour, emisiunea nașului Măruță. La finalul săptămânii, o altă nuntă a atras atenția presei mondene: Nicoleta Luciu s-a căsătorit sâmbătă, la Miercurea Ciuc, cu iubitul ei, Zsolt Csergo, în ziua în care cei doi și-au botezat tripleții.

În ultimii ani, românii au fost martorii unor nunți ca-n filme, cuplurile de vedete care și-au jurat iubire eternă au avut experiențe deosebite. Unii se iubesc și acum și au familii fericite, alții s-au despărțit, ba chiar au sfârșit prin a-și spăla rufele în public. Vezi câți au avut casă de piatră!

1 din 11

Andreea Esca s-a măritat la 28 de ani

Pe 29 aprilie, vedeta Pro TV va sărbători 12 ani de căsnicie cu omul de afaceri francez Alexandre Douglas Eram.

Cei doi s-au căsătorit în 2000 și au avut o nuntă ca-n povești. Cununia religioasa s-a desfășurat la Catedrala "Sfantul Iosif" din București, iar petrecerea la Hotelul Crowne Plaza, proprietatea nașilor Ana și George Copos. La nici cinci luni după nuntă, Andreea a născut-o pe Alexia Margot, iar după câțiva ani ea a adus pe lume și un băiețel, Aris.
"Mă aflu printre puţinele norocoase care reuşesc să împlinească zece ani de căsnicie şi trebuie să spun că au fost zece ani frumosi! Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume şi într-o după amiază a venit aşa cu un inel şi m-a cerut de nevastă. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc!  Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viaţă şi dacă ai norocul cum am avut eu să te îndrăgosteşti şi să îţi construieşti o familie, cu atât mai bine!", mărturisea Andreea Esca în 2010, pentru emisiunea Poveştiri Adevărate, de la Acasă TV.

22 Aprilie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cosminuta84 pe 25 Apr 2012, 22:17
    cele mai frumoase cupluri..

    nota 20 pentru familia Maruta si familia Chivu!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod