Divă la plajă: Mariah Carey şi-a ascuns kilogramele în plus într-un costum special

Cântăreaţa în vârstă de 45 de ani şi-a lăsat doar bustul la vedere în vacanţa pe care a petrecut-o în Caraibe cu noul ei iubit.
După despărţirea cu scandal de Nick Cannon, Mariah Carey şi-a găsit repede consolarea într-o altă relaţie. Presa americană, citată de ziarul britanic Daily Mail, relatează că artista şi-a sărbătorit, weekendul trecut, ziua de naştere pe insula St. Barts, din Caraibe, împreună cu noul ei iubit, regizorul Brett Ratner. Acesta a negat informaţia, dar tabloidele au publicat mai multe fotografii în care el este surprins alături de Mariah.

Cântăreaţa americană pare să fi pierdut lupta cu kilogramele în plus. Ea a intrat în apa oceanului purtând un costum de înot care-i lăsa la vedere doar bustul generos, menit să-i atenueze silueta foarte pronunţată. În restul timpului petrecut pe plajă, ea şi-a pus peste costumul de baie o rochie de plajă lungă, de culoarea măslinelor verzi, care-i acoperea corpul, scoţându-i în evidenţă sânii. Ochelarii de soare nelipsiţi, atât pe faleză, cât şi pe plajă, pe care vedeta i-a păstrat şi când a intrat în apă, compensau machiajul minimalist, scrie Daily Mail.

Cântăreaţa americană, care i-a luat cu ea şi pe gemenii săi de trei ani, Monroe şi Moroccan, din mariajul cu Nick Gordon, a zburat cu noul iubit spre Caraibe la bordul avionului privat al miliardarului James Packer. Potrivit tabloidului britanic, cei doi şi-au sărbătorit amândoi zilele de naştere. Mariah a împlinit 45 de ani, iar Brett a făcut 46.

Tabloidul american RadarOnline a scris vineri că artista are o relaţie cu Brett Ratner. cei doi au mai colaborat la realizarea a opt videoclipuri, printre care şi cele ale pieselor "Thank God I Found You" and "We Belong Together". "Relaţia lor a progresat în ultimele săptămâni şi acum e ceva serios", a spus o sursă pentru publicaţia citată.

Un reprezentant al regizorului a dezminţit informaţia, calificând-o drept ridicolă. "Sunt prieteni foarte buni de mult timp", a declarat acesta.

Fotografiile făcute de paparazzi demonstrează însă clar că Mariah şi Brett au fost împreună în Caraibe şi s-au simţit bine împreună.

Ratner a mai avut o relaţie cu Serena Williams, între 2004 şi 2005, apoi cariera sa de regizor a înregistrat un salt considerabil, notează Daily Mail. În 2008, pe 8 aprilie, Mariah Carey şi Nick Cannon se căsătoreau în Bahamas, pe insula ei privată din Bahamas, după o relaţie de numai şase săptămâni. În august anul trecut, după mai multe luni de speculaţii, Cannon a anunţat oficial despărţirea lor. Cântăreaţa l-a acuzat pe Nick de infidelitate şi a cerut divorţul, dar păstrează o relaţie amicală cu fostul soţ, de dragul copiilor.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Martie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • io pe 31 Mar 2015, 08:49
    Nick Camen, nu Nick Gordon!

    Nick Gordon este sotul lui Bobbi Brown! Mai informati-va!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod