Din nou singur acasă: George Clooney s-a despărțit de iubita lui

George Clooney e un bărbat norocos, pe care milioane de femei l-ar lua acasă. Problema e că el ajunge să stea singur acasă. De fiecare dată când are o relație serioasă, starul face ce face - sau mai degrabă nu face ce trebuie să facă - și redevine un bărbat liber. Presa americană susține că George Clooney s-a despărțit și de modelul Stacy Keibler, după ce ei au petrecut separat Ziua Americii.
"Eternul burlac", cum i se mai spune lui Clooney, "a rupt-o" cu actrița și modelul Stacy Keibler după o relație care a durat mai puțin de doi ani. Cei doi n-au mai fost văzuți împreună de trei luni, iar faptul că de Ziua Independenței fiecare a avut alt plan confirmă că ei s-au despărțit, scrie Sunday People.

"Nu se pune problema că George și Stacy nu aveau timp pentru ei dacă ar fi vrut. George s-a retras din relația asta. Așa face întotdeauna. Când simte că o femeie o ia prea în serios, el se retrage", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic Daily Mail. 
 
 

Cu toate acestea, surse din anturajul actorului au negat vehement că George și Stacy n-ar mai fi împreună. 

Cei doi au petrecut separat ziua de 4 iulie.
El a fost fotografiat la reședința lui de vacanță, Villa d'Este, de pe malul lacului italian Como, în timp ce actrița era cu niște prieteni în Malibu.

"Ea n-a venit în Italia pentru că filmează în New York și are mult de lucru pentru noul ei show care începe pe 22 iulie", a declarat o sursă pentru RadarOnline. Totuși, e greu de explicat de ce Clooney și Keibler n-au mai apărut împreună în public tocmai din luna martie. 

În luna mai, actorul în vârstă de 52 de ani a respins informațiile potrivit cărora s-ar fi ținut de mână cu fosta lui iubită, modelul croat Monika Jakisic, în clubul exclusivist Mayfaiar, din Londra.
 
 

Starul din "Ocean's Eleven" a început relația cu Stacy Keibler la doar o lună și jumătate după ce s-a despărțit de actrița italiană Elisabetta Canalis.
 
Clooney și Stacy au fost atrași de umorul lor și au apărut constant la numeroase evenimente mondene și au mers împreună la gala Premiilor Oscar din acest an.
 
 
 
Potrivit publicației US Weekly, Clooney s-a despărţit de Elisabetta Canalis pentru că aceasta a dat presei detalii despre relaţia lor şi îi plăcea să fie fotografiată, în timp ce Kiebler, cu 18 ani mai tânără decât George, prefera să petreacă timpul doar cu el.
 
 

Stacy Keibler a fost luptătoare de wrestiling şi manager în promoţiile World Championship Wrestling şi World Wrestling Entertainment.
Ea a concurat la show-ul tv "Dansând cu stelele", transmis de postul de televiziune ABC.
 
 
 
După ce a surprins pe toată lumea prin relația ei cu "dificilul" Clooney, Stacy a refuzat să vorbească cu presa despre acest lucru. "Chiar nu e treaba altora. Viața privată e viața privată", a retezat ea orice tentativă a jurnaliștilor de a afla mai multe detalii despre viața ei sentimentală.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod