Din nou împreună? Robert Pattinson, la un pas să o ierte pe Kristen Stewart

Să uite şi să ierte? Pentru Robert Pattinson, umilit public de episodul de infidelitate al iubitei lui, chiar şi doar a doua variantă pare foarte greu de acceptat. Fanii celor doi actori pot spera însă într-o împăcare, mai ales că Robert şi Kristen au avut o discuţie emoţionantă la telefon. Va urma o întâlnire faţă în faţă, în care orice este posibil.

Să uite şi să ierte? Pentru Robert Pattinson, umilit public de episodul de infidelitate al iubitei lui, chiar şi numai a doua variantă pare foarte greu de acceptat. Fanii celor doi actori pot spera însă într-o împăcare, mai ales că Robert şi Kristen au avut o discuţie "emoţionantă" la telefon. Va urma o întâlnire faţă în faţă, în care orice este posibil, dar împăcarea pare mai aproape acum.

Potrivit presei americane, Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu regizorul filmului "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman". Atât actriţa în vârstă de 22 de ani, cât şi Rupert Sanders, care este căsătorit, au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice, însă efectul escapadei lor va fi greu de înlăturat.

După despărţirea de Kristen Stewart, starul britanic în vârstă de 26 de ani a trăit retras, departe de luminile reflectoarelor, în vila pe care actriţa Reese Witherspoon, care i-a fost colegă de platou în "Apă pentru elefanţi", o deţine în Ojai (California).

Încetul cu încetul, el a reapărut în public şi pare că a trecut peste şocul suferit. Potrivit unor surse din anturajul său, Robert crede acum infidelitatea iubitei sale a fost doar "un moment de prostie" şi a acceptat să aibă o întâlnire între patru ochi pentru a încerca să refacă relaţia pe care au avut-o timp de trei ani. "Au vorbit aproape o oră la telefon şi a fost foarte emoţionant... Kristen i-a cerut să se întâlnească faţă în faţă pentru a sta de vorbă. A fost evident că ea vroia să-l vadă pe Rob, iar el a fost de acord", a declarat o sursă citată de revista LOOK.

"Chiar dacă ea a făcut nişte greşeli îngrozitoare, Rob nu-şi poate stinge sentimentele. A iubit-o nebuneşte şi crede că a avut un moment de prostie, nu o relaţie de durată, el simte că a fost ceva care nu se va mai repeta. Rob crede că ea a fost sedusă, iar Kristen nu doar că şi-a cerut scuze, dar a fost complet distrusă de ceea ce a făcut", a mai spus sursa amintită. "El a admis că ea are cel mai mult de suferit, nu doar pentru că şi-a frânt inima, dar şi pentru că este înfăţişată de presă ca o nemernică, în timp ce el primeşte toată simpatia", a mai povestit persoana din anturajul actorului.

Chiar dacă Robert Pattinson va accepta o împăcare, el vrea să stabilească nişte reguli clare. "Kristen va trebui să stea mai mult în casa din Londra şi mai puţin la Los Angeles. El vrea să adopte stilul de lucru instituit de Angelina Jolie şi Brad Pitt, care filmează pe rând, pentru a fi mai mult timp împreună", a declarat sursa citată de LOOK magazine.

Momentul exact al întâlnirii nu a fost încă decis, dar Robert nu vrea ca ei să se vadă în public. Un semn clar că starul ar putea să o ierte pe Kristen este că el a fost văzut purtând ochelarii ei de soare, menţionează cotidianul britanic Daily Mail. "Rob şi Kristen au purtat mereu hainele celuilalt atunci când trăiau împreună şi faptul că ei n-au încetat să facă asta poate fi un semnal că nu s-a terminat totul între ei", a declarat sursa citată de revista LOOK.

Foto: AFP / Mediafax

29 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod