Diavolul se îmbracă de la Prada, dar are telefon ieftin: Anna Wintour folosește un mobil de 15 dolari

Anna Wintour a atras atenția presei după ce a renunțat o singură zi la iPhone-ul ei. Ea a revenit, însă, repede la mobilul său preferat


În 2007, Wintour a trecut la un telefon mai evoluat, Motorola Razr. Din 2009 până în 2012, Wintour a folosit un Blackberry și un iPhone și părea că a găsit modelul care i se potrivește cel mai bine. Anul trecut, ea a fost văzută tot cu aceste telefoane, simboluri al stilului ei de viață foarte activ, ocupat în cea mai mare parte de afaceri.

Tabloidul Daily Mail recunoaște că nu a izbutit să afle de ce a trecut Anna Wintour la un telefon retro, astfel că se mărginește să o complimenteze pentru ținuta ei de la Săptămâna Modei.

"Doamna de fier" a purtat o rochie cu model floral, sandale crem și nelipsiții ochelari de soare, la care a renunțat după ce a intrat în sală.

Anna Wintour este considerată una dintre cele mai importante femei din industria de media la nivel internaţional. În 2013, ea s-a situat pe locul al 41-lea într-un top Forbes al celor mai puternice femei din lume.

În 2011, Anna Wintour a fost decorată cu Legiunea de Onoare de preşedintele francez Nicolas Sarkozy, în cadrul unei recepţii ce a avut loc la Palatul Elysée din Paris.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod