Diavolul se îmbracă de la Prada, dar are telefon ieftin: Anna Wintour folosește un mobil de 15 dolari

Șefa de la Vogue a fost fotografiată în tribune la US Open în timp ce butona de zor la un AT&T Z222, un model vechi. După câteva zile, ea a revenit însă la obișnuitul iPhone.

În materie de vestimentație, Anna Wintour e o autoritate supremă. Dar în materie de tehnologie, își mai permite câte o rătăcire. Redactorul-șef al revistei Vogue i-a cam băgat în ceață pe jurnaliști după ce în urmă cu o săptămână a fost văzută în timp ce folosea un telefon vechi, cu clapetă, care în Statele Unite se vinde cam cu 15 dolari. În mod sigur, ochelarii ei de soare costau mai mult decât zece astfel de telefoane.

Modelul AT&T Z222 GoPhone pe care îl avea ea are un ecran mic, de numai 5 centimetri, o cameră VGA modestă, cu o rezoluție de doar un megapixel, și poate fi folosit pentru apeluri și mesaje scrise, fiind lipsit de orice aplicație.

În schimb, bateria ține o săptămână, adică o veșnicie pe lângă smartphone-urile de azi, și este aproape indestructibil, în comparație cu telefoane mobile, foarte vulnerabile la șocuri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod