Diana Ştirbu: Cum să scapi de 2000 de calorii într-o singură zi



Programul meu trasat şi concentrat pe o zi a fost după cum urmează:

7.00 - 10.00: Plimbare cu bicileta

10.00 - 11.00: Micul dejun. Chiar dacă cornurile cu ciocolată aburinde îmi făceau cu ochiul, nu pot să mănânc dulce dimineaţa, aşa că nu pot să vă dau detalii despre cum este un mic dejun tradiţional. Nici nu vă sfătuiesc să mânacaţi dulciuri dimineaţa, pentru că pofta de dulce se va amplifica în restul zilei.

11.00 - 14.00: Traseu pe bicicletă. Am vizitat Fontana di Trevi, Piaţa Navaro, Treptele spaniole, Pantheonul.

Am ajuns până şi la Vatican pe două roţi.

14.00 - 15.00: Sesiune de jogging în parcul Villa Borghese. Este cel mai mare parc din Roma. Am vizitat aici şi o grădină zoologică impresionantă. Pentru că erau multe spaţii amenajate pentru antrenamente, am profitat de ocazie şi mi-am făcut antrenamentul outdoor. Pe traseu am descoperit cât de bună este îngheţata, aşa că am vrut să nu mă simt vinovată de ispita în care am căzut să o gust.

15.00 - 16.00: Prânzul. Am mâncat paste în fiecare zi la prânz.
Pastele nu fac parte din meniul meu în general, dar nu aveam cum să le refuz în ţara în care au un gust impresionant. Am optat pentru unele cu mult sos de roşii şi busuioc, fără carne. Sosurile albe nu-mi plac, aşa că aceasta a fost cea mai bună opţiune. Eram oricum la jumătatea zilei, aşa că aveam nevoie de energie.

16.00 - 18.00: Plimbare de Vespa. Scooterul l-am închiriat uşor şi vă recomand experienţa. Din ziua în care am mers prima dată cu el îmi doresc unul personal foarte mult.
Se apropie ziua mea şi mă gândesc serios să-mi fac singură o astfel de surpriză. Trebuie să fie roşu neapărat!

18.00 - 19.00: Cina. La tot pasul se găsesc terase splendide, care mai de care mai frumoase şi mai romatice. Roma este un oraş încântător, de care am rămas ataşată. După ce l-am văzut seara, m-am îndrăgostit. La cină, meniul a fost diversificat. A depins de multe ori de cât de multă sau puţină energie mai aveam. Pentru că îmi plac fructele de mare, de cele mai multe ori am optat pentru calamari.

5 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 9 Sep 2014, 18:35
    aplicatia

    Cum se numeste aplicatia cu care ti-ai monitorizat activitatea?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod