Gata iubirea: Mariah Carey a demarat procedura de divorţ

Cântăreața a cerut divorţul, în ciuda faptului că soţul ei Nick Cannon a publicat pe Twitter un mesaj în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.

"Mariah a demarat procedura de divorţ. Acum îşi stabileşte strategia", a spus aceeaşi sursă. Informaţia a fost făcută publică miercuri, la scurt timp după ce Nick Cannon a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.

Mariah Carey este o mamă minunată şi am încredere deplină în ea. O iubesc pe Mariah Carey şi asta nu se va schimbaNick Cannon
Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.

Luna trecută, Nick Cannon ar fi declarat că "există nişte probleme în paradis" atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa.
În prezent, Cannon a spus că aceste informaţii sunt false.

"«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva"
, a scris Nick Cannon pe Twitter, miercuri.

Presa americană relata luna trecută că Nick Cannon le-ar fi mărturisit unor prieteni că el şi Mariah Carey locuiesc în case diferite de mai multe luni, iar soţia sa i-a acordat permisiunea să îi scoată din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani, întrucât "el ştia prea bine că o supără foarte tare atunci când vorbeşte în presă despre viaţa de familie", relatează agenția Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod