Gata iubirea: Mariah Carey a demarat procedura de divorţ

Mariah Carey și Nick Cannon se despart după șase ani de căsnicie


Totuşi, Nick Cannon că lucrurile nu stau deloc astfel, însă a refuzat să precizeze dacă el şi Mariah au într-adevăr probleme în căsnicie, limitându-se să spună că traversează "o perioadă dificilă".

«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa cevaNick Cannon
"Am lipsit de pe reţelele de socializare în ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia să vorbesc despre asta.
Ca să fie clar: nu am făcut - şi nici nu voi face - nicio declaraţie în trecut despre căsnicia mea"
, a scris rapperul american, miercuri, într-un mesaj publicat pe Twitter.

"Ceea ce mă enervează cel mai mult este atunci când aud diverse persoane bârfind-o pe Mariah Carey. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat pentru că m-a binecuvântat cu doi copii. O voi iubi pentru totdeauna, necondiţionat, pentru acest lucru, dar şi pentru altele. Mariah Carey este o mamă minunată şi am încredere deplină în ea.
O iubesc pe Mariah Carey şi asta nu se va schimba"
, a adăugat Nick Cannon.

În schimb, Mariah Carey a păstrat tăcerea pe reţelele de socializare şi nu a vorbit despre viaţa de familie în ultimele luni, alimentând astfel zvonurile despre divorţul ei iminent de Cannon.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998, notează Mediafax.

Carey va susţine, începând din luna octombrie, un nou turneu mondial, prin care artista americană îşi va promova cel mai recent album de studio, "Me.
I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod