Declarațiile săptămânii. Andreea Marin: "Sunteți oameni sau animale?"

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână. Andreea Marin s-a răstit la reporteri după ce s-a întors în țară.
"Cine a făcut acest lucru, va plăti cu siguranţă"
Ștefan Bănică Junior, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, după ce a văzut imaginile cu mașina în care se aflau Andreea Marin și fiica lor, urmărită de paparazzi


"Sunt cât e necesar de geloasă, cât e legal de posesivă şi cât e permis de romantică"

Ilinca Vandici, într-un interviu pentru Pro TV Magazin


"Dacă eram anorexică, eram moartă de mult"
Mihaela Tatu a vorbit în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat


"E ciudat să mergi cu găina pe stradă prin România pentru că suntem mai înapoiaţi"
Iulia Albu, la Pro TV, indignată că mulți o ironizează din cauza animalului ei de companie, găina Chateau LouLou de la Fraise


"Ar trebui ca vedetele să îşi facă o asociaţie şi să lupte împreună pentru cauza noastră"
Mihaela Rădulescu i-a luat apărarea Andreei Marin în emisiunea "Acces Direct" și a spus că revistele de scandal nu mai au nicio limită


"În urma mea las numai haos dacă este să citesc tabloide.
Am lăsat-o pe una gravidă, eu sunt înfiat şi mi-au găsit şi un frate vitreg"

Alex Velea, într-un interviu pentru ziarul Ring


"Scientologia mi-a schimbat viața"
Mihai Bendeac a explicat pe Facebook de ce a renunțat la religia ortodoxă


"E important într-o căsnicie să ştii când să taci ca să îl menajezi pe cel de lângă tine"

Monica Davidescu a vorbit despre rețeta succesului unei relații de durată. Sursa: confidenteleuneifete.ro


"Cel mai mult la el mi-a plăcut vocea lui"
Bianca Drăguşanu a dezvăluit la Acasă TV ce a atras-o cel mai mult la Victor Slav


"Sunt singură şi nu exclud posibilitatea de a mă îndrăgosti"
Ilinca Vandici a negat la Happy Hour zvonul conform căruia ar mai forma un cuplu cu fotbalistul Ciprian Marica


"Cred că atunci când eşti rănit, ignoranţa pe care o arăţi celui de lângă tine doare cel mai tare"

Nicoleta Luciu a povestit pentru ziarul Click! cum l-a pedepsit pe soțul ei, Zsolt Csergo, după episodul lui de infidelitate


"Andreea Marin este o femeie neajutorată, mi-a fost milă când am văzut acele imagini"
Cătălin Botezatu, în emisiunea "Acces Direct"


"România a fost extraordinară"

Actorul american Shia LaBeouf a mărturisit pentru CNN că s-a îndrăgostit de țara noastră în timpul filmărilor pentru pelicula "The Necessary Death of Charlie Countryman", care va avea premiera în această săptămână la festivalul de film "Sundance"


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Ianuarie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu pe 16 Iun 2013, 01:33
    Infatuata igenua ....

    Ea si alte infatuate ca ea (scandalagioaice obraznice si inchipuite), sunt intr-o permanenta competitie si isi dau 'in petec' de cate ori au ocazia. Profita de pe urma a orice si a oricui pentru ca asta stiu sa faca cel mai bine. Du-te fa si culca-te, emigreaza, fa ceva util !!!

    1
    0

  • bussinesman pe 29 Ian 2013, 19:52
    ce nas are :) :)

    ui ce nas are asta...crapat pe mijloc precum maciuca...:) :) :)

    4
    0

  • Costea R pe 29 Ian 2013, 19:47
    pt animalul de cosmin!

    bre animalule de cosmin, io ma gandeam ca-i vei numara amantii "doamnei" citata de tine...care sunt...1,2,3,4,5,6,7,8,9....si lisdta poate continua... asa ca....nu mai face tu pe avocatul ca pute rau de tot 'pledoaria' ta si apoi baga la cap: asa cum tu pretinzi ca ai dreptul la opinie asa are fiecare. Capisci? 'dl' vorbitor de limba straina romana?!

    4
    0

  • Cosmin pe 29 Ian 2013, 10:13
    PENTRU ANIMALE...

    pt Mardare...cu ce s-a facut de ras animalule, care esti tu animal si-ti bati joc de o doamna in adevaratul sens: scolita,cu bun simt,serioasa, manierata, frumoasa, are o cariera, nu e o intretinuta, cu copilul ei vorbeste 2 limbi(romana si engleza)denotand o educatie aleasa...nici nu pui punctul pe i, sa zici:cu x, cu y, s-a facut de ras,dai cu muci-n fasole ca prostul si ca invidiosul ce esti, pai daca Banica era un afemeiat cum putea sa mai stea cu el? lasa-ne ca si noua ni s-a acrit de trogloditi ca tine, de acrituri si de caustici...o sa va inecati in propriul venin!!!

    1
    4

  • mardare pe 29 Ian 2013, 05:39
    ipocrita, ipocrita

    asa e bre soldoveanco: ai de te-or fatat sunt animale daca tu zici! te ai facut de rasul lumii fraiero. si inca mai ai tupeu sa batzi din gura? ma mir ca nu-ti crapa obrazul ala gros de cat de urat a ajuns sa te perceapa lumea (asta e adevarata ta fata). tu starnesti scandalul mediatizandu-ti cacatul de divort pe Fb si tot tu faci scandal ca, vezi-doamne- lumea are nu stiu ce cu tine. ne doare-n trei litere de tine. hai....fa pasi si lasa-ne, lasa-ne....ca ni s-a acrit de tine ca de pere padurete!

    6
    1

  • bogdan pe 28 Ian 2013, 12:14
    bravo DOMNULE RICK !!!

    credeam ca doar eu gandesc asa , dar uite ca nu sunt singurul ! idiotii pun o gramada de intrebari indiscrete "artistilor" (?) cand ii prind prin fata garajelor , dar este o adevarata nesimtire sa provoci o colega de breasla , public , in cadru oficial , in speranta ca vor afla raspunsuri , care , culmea , ii vor dezavantaja !!!! .... UN FEL DE : .....nu-i asa ca m-am maritat cu un gigolo ?...DA sau NU ? ....DA sau NU ? ... DA sau NU ?....etc "Felicitari" , ne-ai scutit pe noi , privitorii , de a demonstra caracterul care-l porti . ps ( garajul tau nu are si acces spre locuinta ? , in cazul asta ai fi evitat toata telenovela din start ) . Daca nu are , ar trebui sa angajezi un arhitect adevarat ( concediaza-l pe anterior )

    4
    2

  • andras pe 28 Ian 2013, 10:00
    andrea

    Ce ne intereseaza pe noi de AM in anunturile agricole!!!!, curge sidin robinet.Sau se pricepe si ea la agricultura? Puneti dn-lor subiecte de agricultura sau ce naiba! Mai multa seriozitate , de aia merge bine tara asta ca nimeni nu stie unde -i locul.

    3
    2

  • mocanu ionel pe 27 Ian 2013, 21:48
    animalutele

    mai andreutule nu ati mai bate capul cu animalutele ca nu iesi la nici un rezultat sar putea sa fie si mai rau evita prostimea

    1
    4

  • rick pe 27 Ian 2013, 02:17
    ptr marin

    aloo domnita....prin definitie suntem animale!! unele mai rasate altele nu! dar tu cand te faci de ras si intrebi pe podium dk una s a f**** cu sotul tau....ce mai e? te numesti a fi oama?!

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod