De ce-și schimbă Simona Halep atât de des antrenorii?

În ciuda asigurărilor date de Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, e o problemă. Victor Ioniță a plecat pentru că a fost lăsat să plece, chiar dacă i s-a terminat contractul

Un răspuns simplu ar fi că nu a găsit unul potrivit. Dar are doi, un român și un străin. Cel puțin acesta a fost modelul pe care a mers jucătoarea din România în ultimul an.
În ciuda asigurărilor date de Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, e o problemă. Victor Ioniță a plecat pentru că a fost lăsat să plece, chiar dacă i s-a terminat contractul.
Jocul campioanei de la Indian Wells a intrat pe o pantă descendentă. Eliminarea prematură de la Roland Garros a provocat o criză în jocul Simonei Halep, iar antrenorul nu a reușit s-o scoată din acea criză.
În opinia mea, jucătorea din România are nevoie de un om valoros alături, unul care să aibă un ascendent asupra ei, prin rezultate, prin prezență, prin personalitate.

Are nevoie de un maestru, cineva care să-i modeleze personalitatea și s-o ajute în momentele grele. Nu are nevoie de tipi care s-o învețe să joace tenis. La acest nivel știe tot și știe și ce nu știe. Ea are nevoie de o persoană cu psihic mai puternic decât al ei, cineva care se poate impune în fața unei puștoaice care la 23 de ani e milionară în dolari și celebră.
27 Iunie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 27 Iun 2015, 14:47
    AROMÂNI HAPSÂNI

    Toate i se trag Simonei de la taică-său, hrăpăreţul Stere Halep, un chitros notoriu aflat mereu în căutare de performanţă cât mai ieftină.

    0
    0

  • veri pe 27 Iun 2015, 08:52
    nu stie sa se poarete

    Eu am auzito cum isi lua la misto antrenorul, are in mod sigur o problema cu educatia

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod