De ce s-a sinucis creatoarea de modă Kate Spade: Suferea de depresie şi era obsedată de moartea lui Robin Williams

Corpul neînsufleţit al creatoarei de modă a fost descoperit de angajaţii ei. Poliţia a confirmat că este vorba de o sinucidere


Sora designerului a spus pentru Daily Mail că aceasta era copleşită de celebritatea sa, care i-a provocat tulburarea bipolară, întrucât nu a anticipat niciodată succesul pe care îl va avea brandul ei. "Niciodată nu s-a aşteptat, nici n-a fost pregătită", a declarat ea. Reta a mai spus că sora sa era înconjurată de oameni falşi care nu au ajutat-o să lupte cum trebuie cu boala de care suferea.

Saffo a povestit că după mai multe încercări de a o înţelege şi de a o ajuta pe sora ei, a lăsat-o în pace, apoi aceasta i-a mărturisit planul său de a se sinucide: "Unul dintre ultimele lucruri pe care mi le-a spus a fost: <<Reta, ştiu că urăşti înmormântările şi nu te duci la ele, dar pentru mine te rog să vii măcar la a mea.

Te rog!>>. Am ştiut că probabil plănuia ceva, dar a insistat că nu."

Andy şi Kate Spade locuiau în apartamentul din Park Avenue din 1999, când l-au cumpărat cu 2,675 milioane de dolari. Ei deţineau şi o podgorie în regiunea viticolă Napa Valley, din California. Potrivit unor surse citate de Daily Mail, cei doi au avut probleme în căsnicie, iar Andy a vrut să divorţeze şi şi-a căutat o altă locuinţă în lunile care au precedat sinuciderea.

Kate Spade a fost în trecut redactor specializat în accesorii la revista Mademoiselle înainte de a-şi lansa propria companie de design, Kate Spade New York, în 1993.
Ea a început prin a vinde genţi şi apoi şi-a extins creaţiile pentru a include îmbracăminte, bijuterii, lenjerie de pat, pantofi şi parfumuri.
   
Compania pe care a fondat-o în 1993 alături de soţul ei, Kate Spade New York, a deţinut 140 de magazine în Statele Unite şi peste 175, în alte ţări.

În 2007, creatoarea de modă a părăsit brandul, iar în 2016 a anunţat că şi-a schimbat numele din Spade în Valentine. Anul trecut, Coach a cumpărat brandul Kate Spade pentru 2,4 miliarde de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod