Cum se menţine în formă Katie Holmes

Actrița a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate săptămâna trecută la emisiunea "Good Mornig America", de pe postul american ABC. Vedeta în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că se menţine în formă cu ajutorul atletismului şi ciclismului.
De asemenea, fosta soţie a lui Tom Cruise - cu care are o fetiţă în vârstă de şapte ani, Suri - a alergat la maratonul din New York cu trei ani în urmă şi urmează un program riguros de exerciţii de rezistenţă de patru ori pe săptămână şi practică yoga, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Pentru tonifierea picioarelor, exerciţiile de wall-sits sunt ideale. Sprijiniţi-vă cu spatele de un perete, cu picioarele puţin depărtate, apoi lăsaţi-vă uşor pe vine, cu spatele lipit de perete şi cu picioarele bine înfipte pe sol, până ce coapsele ajung să fie paralele cu podeaua.
Nu vă arcuiţi spatele şi menţineţi poziţia cât mai mult posibil, din ce în ce mai mult cu fiecare exerciţiu.

Katie Holmes, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscută pentru rolul din serialul TV "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 22 Oct 2013, 10:05
    nu!

    stralucirea i-o da personalitatea sau faptul ca e fericita. Fizicul nu prea ii da stralucire. Daca sunt de la Hollywood, automat sunt dive? Are picioarele groase, ca si gatul si bratele. Or fi ele mai lucrate, dar au glezna groasa, gemenii prea dezvoltati. Deci sorry, dar nu e chiar asa un monument de senzualitate si feminitate. Hai sa dam tinerilor exemple reale, nu aparitii "scumpe"

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod