Descoperiți ultimele tendințe în colorarea și styling-ul părului cu It Looks Toamnă-Iarnă 2013-2014 de la L’Oréal Professionnel

Pentru a prezenta cele mai fierbinți coafuri ale sezonului Toamnă/Iarnă 2013, L’Oréal Professionnel a dezvoltat un nou concept, transformând Colecția de Culoare în ”It Looks”.
Astăzi, tendințele, sau ceea ce este considerat ”It” pot proveni din multiple surse – podiumurile de modă, covoarele roșii și chiar din moda străzii. Și astfel, L’Oréal Professionnel își găsește inspirația în cele mai importante prezentări de modă, de la celebritățile cele mai fotografiate precum și vedetele stilulului străzii din toată lumea, pentru a crea 3 It looks pentru acest sezon !

De la New York la Paris, podiumirile de modă au fost invadate de nuanțe metalice, oferind inspirație pentru paleta de culori a acestui sezon. Pentru mișcare, profunzime și sofisticare, coloriști și stiliști de pe podiumurile de modă, până la cei din saloane, s-au jucat cu nuanțe metalice de la blond argintiu, auriu rosé și șaten glacial pentru a împodobi coafurile cele mai seducătoare ale acestui sezon.

Tendințele sunt puternic influențate de cele identificate ca și It Girls: tinere femei renumite pentru stilul lor, gusturile originale și alegerile îndrăznețe în ceea ce privește vestimentația.
De fapt, aceste femei, alături de celebritățile de la Hollywood, sunt trendsetter-ii de astăzi. Pentru prima oară, L’Oréal Professionnel prezintă noile tendințe în colorarea și coafarea părului, It Looks Toamnă/Iarnă 2013-2014 prin intermediul a 3 It Girls de rang internațional. Aceste trei It Girls, Mary Charteris, Ella Waldmann, și Langley Fox Hemingway au fost transformate de L’Oréal Professionnel cu ajutorul It Looks ale acestui sezon: Onduleuri Retro Auriu Rosé, Coc Blond Argintiu și Bob Șaten Glacial.

ONDULEURI RETRO AURIU ROSÉ, IT LOOK PURTAT DE MARY CHARTERIS

Auriu rosé este culoarea momentului! Această nuanță de blond de caisă arămie este, de fapt, blondul-căpșună, reinventat mulțumită INOA. Toată lumea este vrăjită de această nuanță, de la casele de modă precum Bottega Veneta și Marc Jacobs, până la vedetele de la Hollywood precum Jessica Chastain.
L’Oréal Professionnel a canalizat aceste surse de inspirație pentru a-i colora șuvițele lui Mary Charteris și pentru realiza coafura retro cu un aer modern: onduleuri pe lungimi și vârfuri, în prelungirea unor rădăcini coafate drept.

Mary Charteris este un DJ britanic și divă a modei, printre ale cărei prietene apropiate se numără Kate Moss și Stella McCartney. Întocmai ca și mătușa sa, Daphne Guinness, Mary a fost model pentru reviste de vârf și a lucrat cu designeri precum Louis Vuitton și Jason Wu.

BOB ȘATEN GLACIAL, IT LOOK PURTAT DE LANGLEY FOX HEMINGWAY

În acest sezon, nuanțele de șaten care se poartă sunt reci. Această tendință, cuprinde întreaga paletă de la șaten închis cenușiu, până la șaten deschis metalic. Culorile, coafate sub forma unui bob – coafura anului, conform New York Times  - au dus la nașterea Bobului Șaten Glacial pentru acest sezon.
Ceea ce face ca acest look să fie atât atât actual, este forma sa grafică, ce în combinație cu nuanțele de șaten metalic, duce cu gândul la bronzul antic.

Langley Fox Hemingway este artist și model american, care a realizat schițe pentru brand-uri precum Louis Vuitton și Marc Jacobs și a fost model în reviste precum Grazia și Foam.

COC BLOND ARGINTIU, IT LOOK PURTAT DE ELLA WALDMANN

Blondul argintiu este o nouă abordare a blondului. Celebrități precum Carey Mulligan și Miley Cyrus au adoptat un blond platinat ce variază de la gri intens, până la argintiu discret. Un look inspirat din prezentările de modă (Nina Ricci, Luewe) și de celebrități (Kate Upton, Naomi Watts) acesta îmbină adesea nuanțele de argintiu cu un coc voluminos, ușor și modern. Cocul în aceste nuanțe aduce un aer delicat și retro purtătoarei, ce contrastează puternic cu modernitatea șuvițelor argintii.

Ella Waldmann este o tânără actriță și cântăreață franțuzoaică.
Este, de asemenea, o muză a modei, fiind imaginea unor campanii pentru Cartier și Hermès. În prezent, lucrează la un album împreună cu prietenul său, Adrien Gallo, solist al trupei rock BB Brunes.

Pentru a descoperi tendințele sezonului, L’Oréal Professionnel vă invită să accesați aplicația de pe pagina de facebook It Looks L’Oréal Professionnel (https://www.facebook.com/loreal.professionnel.romania), pentru a intra în cursa pentru un week-end la Paris, capitala stilului, precum și pentru multe alte premii săptămânale.

Descoperiți universul L’Oréal Professionnel www.academialoreal.ro și
www.facebook.com/loreal.professionnel.romania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod