Cum au aflat copiii vedetelor că părinții lor sunt celebri. 15 povești amuzante

Când suntem copii, nu avem o percepție clară asupra lucrurilor care se întâmplă în jurul nostru, mai ales atunci când vine vorba de părinții noștri.

 

Îi numim tată și mamă și credem că acestea sunt numele lor și nici măcar nu știm sigur ce fac pentru a trăi. Acest lucru se întâmplă și cu copiii vedetelor care, atunci când află cât de celebri sunt părinții lor, sunt de obicei foarte surprinși.

 

Poate te interesează și: Frumusețea nu dispare odată cu vârsta! 12 femei celebre care au înflorit odată cu trecerea anilor

 

Iată mai jos poveștile a 15 copii de vedete pentru care a fost o surpriză să afle cât de populari sunt părinții lor:

1 din 16

Gemenii lui Ricky Martin, Valentino și Matteo

Într-un interviu, Ricky Martin a declarat că ori de câte ori mergea la concerte cu gemenii săi, aceștia stăteau în culise. Când au mai crescut și a decis că pot vedea unul dintre concertele sale, cei mici au avut parte de o surpriză.

"Într-o zi, când copiii erau destul de mari, le-am spus să meargă în fața casei. După ce au văzut luminile și tot spectacolul, au venit la mine și mi-au spus: "Tati, tu ești Ricky Martin!" Le-am răspuns: "Nu sunt Ricky Martin, sunt tatăl vostru!" Și au răspuns imediat înapoi cu "Nu, nu, nu, nu, tu ești Ricky Martin" și totul s-a schimbat de atunci".
8 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod