Cum arătau vedetele când au pus prima oară piciorul pe covorul roșu

Toate vedetele au pășit cândva pentru prima dată pe covorul roșu, făcând primul pas spre consacrare. Iată cum arătau atunci când au pornit spre cucerirea celebrității.

La început, covorul roșu delimita traseul pe care îl urmau șefii de state atunci când se aflau într-o vizită. Cu timpul, a devenit un element nelipsit de la evenimentele mondene precum gale, ceremonii, festivaluri de film și de teatru și concerte la care participă vedetele. Covorul roșu reprezintă, așadar, un atribut al celebrității - cine calcă pe el este cineva.

Și cum în viață există un început pentru orice, toate vedetele au pus, cândva, piciorul pentru prima oară pe covorul roșu.
De atunci au trecut mulți ani, iar debutanții de altădată s-au schimbat. Bright Side a decis să ne aducă aminte cum arătau celebritățile când au fost fotografiate pentru prima oară pe covorul roșu.
1 din 11

Rihanna (2005)

Drumul spre celebritate al cântăreței din Barbados a început în 2005, când ea s-a mutat în Statele Unite și a semnat un contract cu o casă de înregistrări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod