Cum arată Sandra Bullock la 48 de ani

Deși se apropie de 50 de ani, Sandra Bullock pare că întinerește. La 48 de ani, actrița americană arată de parcă ar avea cel mult 38 și se menține în formă. Unul dintre "secretele" sale este micuțul Louis, băiețelul de culoare pe care l-a adoptat și de care e foarte atașată.

Una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Sandra Bullock dovedește că poate fi și o mămică foarte atentă cu fiul ei. Vedeta l-a luat marți de la grădiniță pe micuțul Louis, în vârstă de trei ani, și l-a dus în cârcă până la mașină.

Îmbrăcată sport, bluză gri cu fermoar, pantaloni negri mulați și încălțată cu pantofi sport, actrița în vârstă de 48 de ani purta o șapcă și oechalari de soare. ea a renunțat la vesta groasă din fâș pentru a-l duce în spate pe fiul ei, care se distra făcând baloane din guma de mestecat.



Sandra Bullock a cerut încredinţarea spre adopţie a micuţului Louis în ianuarie 2007, pe când era căsătorită cu Jesse James (43 de ani).

Ea a continuat  procesul de adopție ca părinte singur după ce a divorțat, notează cotidianul britanic Daily Mail.


Potrivit presei americane, starul TV Jesse James ar fi invitat-o pe fosta lui soție în Malibu, la nunta lui cu Alexis DeJoria, fiica unui miliardar și totodată pilot de curse, la fel de tatuată ca și el.

"Se pare că Jesse a avut tupeul să-și arate din nou caracterul. După toată suferința și umilința pe care i-a provocat-o, Sandra este ultima persoană de pe Pământ care ar merge la nunta lui. După ce s-au despărțit, el a tot încercat să ia legătura cu ea, dar Sandra nu vrea să mai aibă de-a face cu el", a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Sandra Bullock şi Jesse James s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel și s-au căsătorit în iulie 2005.

Nunta lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de relația dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.



Cei doi au divorţat în iunie 2010, la câteva săptămâni după ce modelul Michelle McGee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu James, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock.
Alte două femei au declarat ulterior că au avut aventuri cu Jesse James, iar o patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete era deja căsătorit.

Jesse James a devenit un adevărat star în Statele Unite ale Americii graţie unui reality show.

După ce a jucat în filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side" un rol pentru care a primit premiul Oscar, Sandra Bullock a luat o pauză în carieră. A urmat divorțul de Jesse James și l-a adoptat pe Louis.

Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis, notează Mediafax.



Sandra Bullock este autoarea unei performanțe bizare: ea a primit titlul de cea mai proastă actriţă în 2010, pentru "All About Steve", în acelaşi weeekend în care a luat Oscarul pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 14 Dec 2014, 23:13
    frumos

    haine vintage la cel mai bun pret pe ClassyGirl.ro

    0
    0

  • codrut pe 1 Apr 2013, 15:29
    stiristi.....

    Probabil ca de atunci a inceput formalitatile pentru ca, probabil, copilul s-a nascut in 2009 daca acum are 3 ani.

    1
    1

  • Ion pe 28 Mar 2013, 20:01
    rectificare

    Nu mai inteleg nimic din materialul asta. O data spune ca l-a adoptat pe pusti in inca din 2007, "pe când era căsătorită cu Jesse James", alta data ca l-a adoptat in 2010, "a urmat divorțul de Jesse James și l-a adoptat pe Louis"! Deci cand l-a adoptat pe copil? Hotarati-va!

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod