Cum a reacționat Apple, fiica lui Gwyneth Paltrow, la imaginea nud postată de mama sa pe Instagram

Gwyneth Paltrow a împlinit 48 de ani pe 27 septembrie și a ținut să celebreze într-un mod inedit cu fanii săi de pe Instagram. Actrița a postat o imagine în care apare complet goală, în grădina casei sale.
Astăzi nu port nimic în afară de costumul cu care am venit pe lume. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea și îi mulțumesc noului unt de corp Goop pentru că mă face să cred că pot să renunț în continuare la haine”, a scris vedeta pe pagina sa Instagram.

Bineînțeles, starurile au adăugat comentarii  la postarea publicată de actrița din „Shakespeare in Love” și „Iron Man”. „La mulți ani! Ești o fată atât de frumoasă, care ne inspiră în atât de ulte moduri!”, a scris actrița Courteney Cox. „La mulți ani Gwyneth Paltrow! Îmi place această modalitate discretă de a sărbători”, a glumit cântăreața Katy Perry.

Citește și: Gwyneth Paltrow a împlinit 48 de ani. 20 de imagini în care vedeta arată senzațional


Nici Apple, fiica în vârstă de 16 ani a actriței și a fostului său soț, cântărețul Chris Martin, nu a ratat ocazia de a-și tachina mama. Apple a adaugat un comentariu în care a scris doar „MAMĂ”.
Unii au interpretat că mesajul lui Apple indică faptul că este jenată de fotografia nud a mamei sale, însă cele două au o relație foarte bună și se tachinează adesea pe rețelele de socializare. Gwyneth a răspuns cu trei emoji care râd.

Gwyneth se pare că este o „mamă cool”, ea și Apple având obiceiul de a glumi una pe seama celeilalte în comentariile și postările de pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. În urmă cu ceva timp, actrița a postat un selfie în care apare alături de fiica sa, iar aceasta a comentat „Mamă, am discutat despre asta! Nu poți să postezi nimic fără acordul meu!”.

De asemenea, Apple a modificat lista cu lucruri de făcut a mamei sale, adăugând „fabrică mai multe ouă pentru vagin și lumânări”, făcând aluzie la gama de produse neobișnuite pe care mama sa le vinde prin intermediul companiei sale de wellness numită Goop. 


La începutul acestui an, Gwyneth Paltrow a fost ținta ironiilor după ce a lansat o lumânare parfumată cu denumirea „This Smells Like My Vagina” (Miroase ca vaginul meu).
În gama sa de produse se află și ouă din jad care se introduc în vagin, cu scopul de a „echilibra energia feminină”. 

Actrița a fost acuzată de escrocherie pentru că promovează pseudoștiința pe site-ul său de lifestyle Goop și încearcă să vândă produse care nu au nicio bază științifică, precum „plasturii pentru energie”.

"Stickerele Body Vibes (create cu acelaşi material conductiv din carbon folosit de NASA pentru costumele spaţiale care pot monitoriza semnele vitale ale astronauţilor) sunt presetate pe o frecvenţă ideală, permiţându-le să sesizeze dezechilibrele", susţinea firma producătoare.
Acest fragment din textul de promovare a fost eliminat după ce un reprezentant NASA a declarat că nu există niciun material conductiv din carbon în costumele spaţiale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Septembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod