Cum arătau în tinerețe 23 de actori de top: De la Alain Delon, la Mel Gibson

Generația care nu a prins pe marii actori în tinerețea lor nu-i știe așa cum erau aceștia atunci, ci doar așa cum arată în zilele noastre. Puțini sunt tinerii care urmăresc filmele vechi în care au jucat Jack Nicholson, Alain Delon, Clint Eastwood, Robert Redford sau Jean-Paul Belmondo, ca să dăm doar câteva exemple.

Este un fenomen explicabil și, pe undeva inevitabil: industria filmului a introdus în joc nume noi, actori tineri, de perspectivă, care au început să-și facă loc pe terenul dominat de starurile cu o carieră de decenii.
În plus, astăzi suntem copleșiți de avalanșa de filme și seriale care se abate asupra noastră și foarte rar ne mai îndreptăm atenția asupra producțiilor clasice, de referință.

Bright Side face o incursiune în trecut și ne oferă portretele din tinerețe ale actorilor mari pe care mulți nu-i cunosc decât așa cum sunt ei acum. Astfel, noua generație poate înțelege de ce aceste staruri au fost considerate cândva sex-simboluri și cucereau inimile a milioane de femei. Imaginile din anii '60-'90 demonstrează că Alain Delon, Robert Redford, Mel Gibson sau Richard Gere ar fi și astăzi în fruntea topului celor mai frumoși bărbați din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod