Cum a încercat președintele Franței să o recucerească pe femeia pe care a înșelat-o

Dosar Eva. Valérie Trierweiler povestește în cartea sa că François Hollande îi trimitea 29 de SMS-uri pe zi, chiar și înainte de a se întâlni cu Obama și Putin.

Bestsellerul francez "Merci pour ce moment", cartea scrisă de Valérie Trierweiler, fosta iubită a preşedintelui François Hollande, publicat săptămâna aceasta în limba română, este, așa cum spune și titlul integral, o carte despre dragoste, putere și trădare. I-a fost dat acestei femei să guste din toate fructele amare ale relației cu cel mai puternic om din Franța: mândrie, vanitate, gelozie și, în cele din urmă, deșertăciune. Hollande a înșelat-o cu o actriță, apoi a încercat s-o recucerească.

Despre asta e cartea doamnei Trierweiler: despre cum un bărbat fără sclipire reușește să înșele o femeie care credea sincer în el și care îl iubea. Și dacă acest om conduce o țară, te întrebi - nu cumva face asta și cu poporul său? Despre asta se va scrie, probabil, în alte cărți.

Deocamdată, se adeverește că se vând bine cărțile despre președinții care dau de bucluc când își înșală soțiile ori iubitele.

Volumul scris de Valérie Trierweiler, publicată în 200.000 de exemplare, s-a epuizat aproape imediat în librăriile franceze, cu 145.000 de volume vândute în patru zile, dintre care 131.000 în variantă tipărită, potrivit Institutului GfK. Editura la care a apărut cartea, Les Arenes, a anunţat la câteva zile după lansare un nou tiraj de 270.000 de exemplare.

Pot să îndrăznesc să cred că e sincer? Că sunt singura femeie pe care o vrea în viața lui? Că s-a schimbat cu adevărat?Valérie Trierweiler
Volumul semnat de Trierweiler e o mărturie dureroasă a suferinței din dragoste. Să nu credeți că doar tinerii de 20 de ani se pot arunca cu toată ființa în flăcările unei iubiri mistuitoare! Valérie Trierweiler a crezut în Hollande, îl iubea și îl respecta, dar i-a venit și ei rândul.
Pentru că, veți vedea, știa în ce s-a băgat.

În ianuarie, în urma dezvăluirilor revistei Closer despre legătura președintelui francez cu actriţa Julie Gayet, Valérie Trierweiler s-a despărţit de François Hollande şi a anunţat că nu exclude să scrie o carte, precizând că era mai degrabă "dezamăgită decât furioasă".

În cartea "Merci pour ce moment", lansată pe 4 septembrie, Valérie Trierweiler a descris relaţia sa cu François  Hollande şi viaţa ei la Palatul Elysee. În acest roman, fosta parteneră a actualului șef al statului francez îl face zob pe Hollande. Și o atacă fără milă și pe fosta lui iubită, Ségolène Royal.

Burlac convins, Hollande are patru copii cu fosta candidată la funcţia de preşedinte, socialista Ségolène Royal. Relaţia cu Valérie Trierweiler a început în 2007.
Deşi acum e în postura de victimă, Trierweiler este o figură controversată de când l-a rupt pe Hollande de lângă Ségolène, cu care el trăia de 30 de ani. Se spune că Valérie era amanta lui dinainte ca el să se despartă de mama copiilor săi.

Acum, Valérie spune partea ei de poveste, în care, după ce ajunge la Elysee descoperă că Hollande o înșela și, după ce ia un pumn de somnifere și e dusă urgent la spital. I-au trebuit câteva luni să-și revină din șoc, dar pentru Valérie un lucru era sigur: nu mai exista cale de întoarcere.
 
În aprilie, revista Gala scria că Julie Gayet a decis să rupă relaţia cu preşedintele Franţei, care, de altfel, nu a fost niciodată confirmată oficial. Actriţă discretă, Julie Gayet, a jucat în ultimii 20 de ani în peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere şi chiar drame, interpretând întotdeauna roluri secundare, notează Mediafax.
Anul acesta, ea a fost nominalizată la premiile César, pentru rolul din filmul "Quai d'Orsay". A fost căsătorită cu cineastul argentinian Santiago Amigorena, în perioada 2003 - 2006, cuplul având doi copii.

După ce a anunţat, pe 25 ianuarie, "sfârşitul vieţii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relaţie din anul 2007, François Hollande a apărut mereu singur în public, iar natura relaţiei sale cu Julie Gayet nu a fost niciodată confirmată oficial.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod