Cu barbă și fără barbă: 15 bărbați celebri care arată bine oricum. Femeile îi adoră!

Cu barbă sau fără barbă - aceasta-i întrebarea bărbatului modern. Unii au însă norocul să dea bine în ambele variante: acești tipi celebri arată bine oricum.
Un studiu publicat în 2014 de cercetătorii britanici Barnaby Dixon și Robert Brooks, autorii unui experiment efectuat la Universitatea de Sud din Wales, apărut în revista "Evolution & Human Behavior", arăta că bărbații care își lasă barbă sunt considerați mai atrăgători, mai sănătoși și mai virili decât cei care au obrazul proaspăt bărbierit. Alte studii au arătat că barba este percepută deseori ca indiciu al unei poziții sociale mai bune și impune respect.
Astfel, bărbații sunt apreciați ca fiind mai puternici în fotografiile în care purtau barbă.

Totuși, renunțarea la bărbierit nu este întotdeauna o opțiune avantajoasă pentru toți bărbații. Pe unii nu-i avantajează barba, alții nu o suportă. Există, însă și tipi care arată la fel de bine oricum, cu sau fără barbă, iar exemplele acestor bărbați celebri, prezentate de Bright Side dovedesc că unii nu se tem de schimbările radicale: femeile îi adoră oricum!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod