Cele mai deștepte poze de vacanță: 22 de imagini făcute cu cap

Călătorului îi stă bine cu drumul, dar și cu o cameră foto la îndemână sau, mai simplu, cu un smartphone. Iar cu un pic de imaginație scoate cele mai tari poze de vacanță!
Zilele trec și chiar dacă vara cu căldura ei dogoritoare pare încă departe, unii abia așteaptă vacanța perfectă în care se vor distra pe plajă. O vacanţă frumoasă înseamnă şi fotografii superbe postate pe reţelele de socializare. Iar cele mai apreciate imagini nu sunt întotdeauna cele făcute de profesioniști în locuri paradisiace - e suficient să ai un smartphone cu o cameră foto decentă și un pic de imaginație.

Instantaneele creative și amuzante cuceresc internetul, iar cele care se bazează pe jocul dintre realitate și iluzie se disting prin originalitatea lor.

Bright Side
ne oferă câteva fotografii de vacanță splendide, care ne ajută să simțim mai aproape vacanța și ne stimulează să găsim idei noi pentru pozele de la vară.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod