Cotabiţă s-a întors în sala de fitness: „De aici a început totul!“

Cotabiţă a mărturisit că nu poate trăi fără să facă mişcare, dar va lucra în sala de fitness cu un antrenor care îl va supraveghea permanent


După o lungă perioadă de recuperare, în care a continuat să înregistreze rezultate uimitoare, Gabriel Cotabiţă a revenit pe scenă, în luna octombrie, la "Gala Chapeau!", ce i-a fost dedicată, iar publicul l-a susţinut şi aplaudat pe tot parcursul acestui eveniment, în care artişti din toate generaţiile au interpretat hiturile sale.

"Tot ce vă doresc este să fiţi convinşi că iubirea este mai bună şi mai mare decât orice altceva.

Numai iubirea m-a adus înapoi, iubirea voastră şi a tuturor acelora care mă înconjoară", le-a spus Gabriel Cotabiţă celor aproximativ 4.000 de persoane care au participat la "Gala Chapeau!", organizată la Sala Palatului din Bucureşti.

Cântăreţul, care, în acest an, sărbătoreşte şi 40 de ani dedicaţi scenei, a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti pe 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.
Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cântăreţul a fost externat pe 16 iulie, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea acestuia fiind ameliorată şi urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod