Cornel de la Stigma zice "Noapte buna!" numai pentru Maya

Cornel Sorian, unul dintre membrii formatiei Stigma, are, la 28 de ani,o viata implinita, alaturi de cea langa care vrea sa imbatraneasca side fetita lor Maya, dar si pe plan profesional. Formatia Stigma si-afacut deja un nume in muzica romaneasca, melodiile lor fiind pe buzelemultora.

Crezi in dragoste la prima vedere?
Nu, pentru ca exista un singur fel de dragoste adevarata: acela care sebazeaza pe prietenia dintre cei doi parteneri. Dragostea la prima vederese bazeaza doar pe emotie si sunt foarte putine cazuri in care cei doiparteneri reusesc sa modeleze aceste emotii intr-o dragoste adevarata.

Ce gesturi ai facut pentru iubitele tale?
Eu cred ca din dragoste e nevoie sa faci ceva mai mult decat saiubesti. Gesturi marete si sacrificii se pot face o mie, dar eledemonstreaza mai degraba, dupa parerea mea, labilitatea psihica si nudragoste.

Crezi in relatiile lungi?
Cred in relatiile de lunga durata, dar cred ca o casatorie nu eo conditie necesara pentru asa ceva. Casatoria este un contract careofera o siguranta (cel putin uneia dintre parti) iar doi oameni activi,care sunt in stare oricand sa o ia din nou de la capat, nu au nevoie denici o siguranta.

Cand ai avut prima prietena si care a fost cea mai lunga relatie?
La 14 ani. Cea mai lunga relatie a inceput cu aproape 7 ani in urma si cepot spune e ca femeia cu care am deja o fetita de 1 an, nu este femeiaideala, dar e cu siguranta omul langa care vreau sa imbatranesc.

Cum trebuie sa fie femeia ideala?
Nu stiu cum ar trebui sa fie femeia ca sa fie ideala.
Cred ca nu arreusi pentru ca oricum s-ar stradui sa fie, i-as gasi eu vreo hiba.

Ai facut pasiune pentru vreo admiratoare?
Niciodata. Eu personal de-a lungul anilor mei, am facut pasiune numaipentru muzica.

Ai fost vreodata parasit?
Nu mi s-a intamplat sa fiu tradat in dragoste si nici nu mi s-ar puteaintampla pentru ca dragostea pleaca de la mine indiferent de ce primescsi deci doar eu sunt cel care mi-as putea trada dragostea.

Flirtezi cu fetele din sala?
Jocul flirtului probabil ca e o treaba meseriasa, pentru cei care stiu safiltreze. Personal, am fost mereu antitalent la flirt. De obicei feteleerau cele care puneau ochii pe mine si munceau sa ma cucereasca.

Cat de important este sexul intr-o relatie?
Sexul intr-o relatie e foarte important cel putin pana partenerii secunosc foarte bine. Sexul este o metoda de cunoastere a pertenerilor iarcand ei ajung sa fie atat de apropiati incat existentele lor se contopesc,problema importantei sexului in relatie, nu mai este o problema.

Esti de-acord cu sexul inainte de casatorie?
Cred ca interzicerea sexului inainte de casatorie e o problema depasita,cu mult timp in urma. Intre timp omul a ajuns pe luna, comunica ladistante de mii de km. Sexul este o metoda de cunoastere. Cum sa itilegi viata de o persoana pe care nici macar nu o cunosti?Ma intrebati daca m-as culca cu o bomba sexi? Probabil, dar ce as vorbicu ea dupa?

Ai putea avea o aventura de-o noapte?
Nu, si nici nu cred ca poate fi vorba de vreo legatura care sa ne legeintr-o singura noapte.

In ce locuri mai neobisnuite ai facut dragoste?
Singur, cu ani in urma, pe biroul sefului.
In rest, locurile au fostrustice, fie conventionale, dar niciodata extravagante.

Cum crezi ca esti vis-a-vis de o femeie?
Cred ca sunt cate putin tandru, putin romantic si mai alesintelegator. Dar nu sunt si gelos si posesiv. Sunt foarte impulsiv dacaceva sau cineva la care tin este in pericol.

Ce-ti doresti de la o relatie?
De la o relatie nu-mi doresc nimic altceva decat sa o am. Nu cred ca asputea trai singur, sa nu am cu cine sa-mi impart bucuriile. Tristeteao pot duce singur dar bucuriile nu. Credca o relatie poate fi reusita atunci cand ambii parteneri se simt liberi;liberi sa fie ceea ce sunt, liberi sa exprime ceea ce simt si ceea cegandesc, liberi sa ia decizii indiferent de consecinte.

Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai facut sau pe care l-aiprimit?
Cel mai frumos cadou pe care l-am facut iubitei mele, pe care mi l-a facutea mie, pe care ni l-a facut Dumnezeu noua este fetita noastra Maya.

Ce a insemnat pentru tine nasterea Mayei?
Nasterea Mayei a insemnat pentru mine mai multa putere, siguranta,echilibru si bucurie. Nimic din ceea ce mi s-ar putea intampla acum mienu ar fi suficient de grav ca sa ma doboare.

Ce iubesti si ce urasti cel mai mult la o femeie?
Iubesc la o femeie cel mai mult maternitatea ei, aerul ei protector siintelegator. Urasc la ea cel mai mult falsitatea, strategia si dorintaei de a sti tot chiar si atunci cand nu o priveste.

La ce te uiti prima oara cand vezi o femeie?
La aparitia ei, la energia care o degaja aparitia ei.

Ai apela la sfaturile unui specialist daca relatia ta n-ar mai merge?
Nu, dar ii sfatuiesc pe cei care au asemenea probleme, sa mearga la unpsiholog.
Eu unul, sunt mult prea orgolios si incapatanat, ca sa accept caaltcineva ar putea rezolva o problema pe care nu am reusit sa o rezolv.

Cine va compune piesele si care este sursa de inspirartie?
Melodiile noastre sunt in majoritate compuse de Emanuel (solistulformatiei), iar eu ma ocup de orchestratii si de conceptul muzical inasamblu. Sursa mea de inspiratie este undeva in adancul meu; inca nu amdescoperit-o.

Ce va doriti voi ca si formatie pentru viitorul apropiat?
Pentru viitorul apropiat vrem sa ne perfectionam nivelul spectacolelorsi pentru toamna acestui an, pregatim un nou album.

Intentionati sa va mutati in Bucuresti?
Eu nu, pentru ca ma descurc foarte bine la Satu Mare. Aici este acasapentru mine, alaturi de fetita si iubita mea. Sper sa nu ma razgandescniciodata.

Ti-ai pastrat prietenii de cand ati devenit cunoscuti?
De-a lungul evolutiei noastre muzicale, eu am schimbat multe cercuri deprieteni, pentru ca toti aveau senzatia ca ii neglijez. Asta e! Risculmeseriei! Acum am cativa prieteni care ma accepta asa cum sunt... Pentrufamilie imi fac suficient timp. Cred eu. Locuind impreuna ne intersectampana la urma in cele 24 de ore ale unei zile.

Ai timp de navigat pe internet?
Din pacate nu mi-am pus internet acasa, deocamdata si calculatorulsuperperformant pe care il am parca plange. Asta este! Voi remedia catde curand acest neajuns.

Formatia Stigma a debutat in 1999, ca duo, cu albumul "Atat de real"si au devenit cunoscuti cu hit-ul: "Tot ce mi-am dorit".
A urmat apoicel mai popular material Stigma - "Nu-i vina ta" (2000). In iunie 2001,Cornel si Emanuel si-au "luat" un "Hotel de mii de stele", al treileaalbum al lor. Cu "Zi-mi noapte buna" si "Jumatate tu, jumatate eu" -hiturile de pe ultimul LP, cei doi au ajuns la cinci videoclipuri. Informatie au fost cooptati inca patru instrumentisti: Marius (26 de ani)-bas, Otto (24 de ani)- chitara, Norbi (22 de ani)- tobe si Zsolti (22de ani) - clape, toti din Satu-Mare.
Maya, fetita lui Cornel, a implinit pe 24 mai un an de zile. Cantaretulrecunoaste ca piesa "Zi-mi Noapte Buna", o sa-i aminteasca de ziua incare s-a nascut Maya. "De fiecare data cand cantam aceasta piesa, eusimt ca o cant pentru ea", a mai spus Cornel.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laurentiu Monea pe 10 Nov 2008, 15:30
    noapte buna

    cum se numste piesa la care ai copus tu versurile? ca nu sti tu sa scri asa muzica

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod