Cine-i cea mai elegantă? Prinţesa Kate sau soţia lui Clooney?

Criticii consideră că rochia purtată de soșia lui Clooney este mai frumoasă decât cea a ducesei Kate


Când prințesa în vârstă de 32 de ani a optat pentru o rochie drăguță din dantelă albă, creată de brandul australian Zimmerman, Amal (36 de ani) a purtat și ea o rochie asemănătoare, duminică, în prima apariție după nuntă, dar cu mâneci lungi și flori roz pe piept, o creație haute couture semnată de Giambattista Valli.

E posibil, scrie Daily Mail, ca profesia ei, de avocat specializat în drept internațional, să o determine să fie mai frivolă în ținutele pe care le poartă în timpul liber.

Dacă în fața instanței trebuie să poarte uniforma de avocat, constând în tradiționala robă și perucă, Amal profită în afara afara programului.

În schimb, protocolul restrictiv al Casei Regale și statul princiar o obligă pe Kate să adopte ținute coservatoare. Astfel că atunci când Amal poartă fuste scurte, Kate trebuie să rămână la înălțimea genunchiului. În vreme ce soția lui Clooney îmbracă liniștită jeanși, Kate rareori iese în pantaloni.

Pe lângă Amal Alamuddin, Kate pare uneori prost îmbrăcată.

Cel puțin aceasta este impresia pe care o lasă avocata cu priceperea ei de a-i da garderobei sale o notă deșteaptă, observă ziarul britanic. Amal are o îndrăzneală tinerească în tot ceea ce poartă: nu se ferește să poarte jeanși tăiați, bijuterii excentrice, pălării largi, pantaloni scurți. Nici nu se sfiește să-și lase pielea la vedere, astfel că rochiile sale sunt mai scurte decât cele pe care le poartă Kate, iar pantofii ei sunt mai interesanți decât cei ai prințesei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 8 Oct 2014, 12:41
    surorile modei

    amindoua sint dragute dar kate are o anumita prestanta asa cum ii sta bine unei printese.

    1
    0

  • Gabi pe 4 Oct 2014, 03:21
    Alaturare imposibila

    Ducesei i se impun niste limite, ea trebuie sa respecte un protocol - "noblesse oblige" - pe cand araboaicele (avocate sau nu) n-au niciuna, dar nici nu se vor putea compara vreodata cu ducesele (in niciun caz!).

    1
    0

  • Elena pe 2 Oct 2014, 17:08
    Si gemenele sunt fiinte distincte! Nu suporta comparatie!

    "Stilul este OMUL"! Poate fi el, si majordom la un castel sau un portar la o Firma anonima, dar, daca are STIL, este UNIC! PRINTESA este incontestabil o "emblema", in primul...asa...numai cand te uiti la ea, precum si prin prestanta, prestatie si registrul in care se afla! madam avocat, si-a facut cunoscuta prezenta numai si numai p[rin mariak! E alt stil; e stilul ei personal, nu ca ar fi mai sus de Printesa! Regina KATE e Regina KATE! E clar! fara a fi subiectivi ! Parca a fost nascuta sa afiseze "sange;le albastru"! Vreti parerea sincera? OK! E mult mai distinsa Printesa decat avocatul libanez, tocmai pentru ca are pliseuri si palarie, plus fizionomia eui solemna, dar dragalasa! S-apoi, are un partener de seama eui, nu un pedofil !! Dixit!

    2
    0

  • kiki pe 2 Oct 2014, 10:16
    stupid

    Chiar daca ati copiat de prin alte reviste( straine) comentariile,nu inseamna ca e normal sa facem astfel de comparatii ! Asta se face pt ca sa se vanda tinutele respective-cum s-a si intamplat!-E stupid sa compari o printesa cu...oricine,nu cu asta trb sa impresioneze... Amandoua sunt dragute si cochete.Cam atat as spune.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod