Frumuseţe. 5 trucuri ca să te coafezi dacă nu ai avut timp să te speli pe cap

Între două spălări, părul se îngraşă, îşi pierde volumul şi pare să nu mai stea bine sub nicio formă.

Dacă nu vrei să te speli pe cap zi de zi, descoperă câteva metode ca să maschezi aceste probleme.

Foloseşte şampon uscat sau pudra de talc

Şamponul uscat sau pudra de talc acţionează în acelaşi mod: absorb sebumul de la rădăcină, lăsându-ţi părul aparent curat şi plin de volum, ca şi cum ar fi fost proaspăt spălat. Trasează cărări la o distanţă de câţiva centimetri şi aplică pudră sau şampon uscat de-a lungul lor. Masează apoi scalpul, lasă să acţioneze timp de câteva minute şi apoi piaptănă-te pentru a elimina pudra din păr.

Foloseşte cantităţi mici de şampon uscat sau pudră, mai ales dacă ai părul închis la culoare.

Schimbă cărarea

Dacă porţi părul pe o parte, fă-ţi cărarea pe partea opusă. În acest fel vei oferi părului mai mult volum şi vei masca efectele sebumului.

Strânge-l în coc

Această coafură este metoda exclentă de a masca părul nespălat pentru că rădăcinile, unde excesul de sebum se observă cel mai puternic, nu mai sunt vizibile. Tot ce trebuie să faci este să-ţi prinzi părul într-o coadă înaltă, pe care să o răsuceşti în jurul bazei sale şi să fixezi vârful cozii sub elastic.

Dacă ai părul mediu, foloseşte un burete pentru coc sau trucul cu şoseta rulată. Iată cum să procedezi:
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod