Cindy Crawford arată senzațional la 47 de ani. Cum reușește?

Fostul fotomodel nu lasă nicio secundă impresia că se apropie de 50 de ani. Dimpotrivă, arată la fel de tânără ca la începutul anilor '80, când domina lumea modei și era una dintre cele mai frumoase femei din lume. Astăzi, ea e mai sexy ca oricând.
 
După un zbor lung, oricât de confortabil ar călători, cei mai mulți oameni sunt obosiți și par "șifonați". Nu și Cindy Crawford. Doar ea este capaibilă să-și facă apariția la aeroport arătând impecabil, de parcă abia ieșise din casă.

Vedeta în vârstă de 47 de ani a fost în centrul atenției sâmbătă la sosirea pe aeroportul internațional din Los Angeles. Îmbrăcată casual, cu o bluză albă și pantaloni kaki mulați, Cindy avea înfășurată în jurul gâtului o eșarfă gri-petrol-bleumarin.
 
 
 
 
 
Fără machiaj, dar cu ochelarii de soare pe nas, vedeta n-a avut aere de divă, trăgându-și relaxată după ea valiza. Efectiv, nu-i dădeai 47 de ani, ci cu 10 mai puțin, deși abia se întorsese din Dallas, după un zbor de două ore și jumătate.
 
 

Fost model de succes în anii '80 și '90, Cindy Crawford are acum o linie proprie de produse de înfrumusețare și una de mobilier, notează ziarul britanic Daily Mail.
 
 
 
 
Într-un interviu recent publicat de revista Edit, ea a declarat că se simte o femeie normală: "Uneori mă simt bine, alteori am zile din acelea în care îmi zic: <<Doamne, nimic nu-mi iese>>."
 
 
 
 
Cindy a mărturisit că nu se simte sigură 100% de felul în care arată, dar are un obiectiv precis pentru viitor: "Vreau ca după ce voi face 50 de ani să fiu împăcată cu corpul meu."

Cu toate că mai are unele nemulțumiri, Cindy Crawford a declarat că refuză să înceapă un război cu caloriile pentru a slăbi câteva calorii. "Pentru mine, să fiu cu vreo două kilograme mai slabă m-ar costa ceva... Nu vreau să încep cu faze de genul oh, nu, fără dressing în salată, fără vin, fără nimic", a spus ea amuzată.
 

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model, notează Mediafax.
 
 

Succesul din cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.
 
 

Cindy Crawford s-a căsătorit în 1991 cu actorul Richard Gere, pe când ea avea 25 de ani, iar el 42, o diferență de vârstă care, spune ea, a contat. Cei doi au divorţat patru ani mai târziu. În 1999, Cindy s-a căsătorit cu Rande Gerber.


Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod