Cele mai scandaloase divorțuri de la Hollywood

3 din 11

Paul McCartney și Heather Mills

Căsătoria dintre fostul membru al trupei Beatles, Paul McCartney, și fostul model și activist pentru drepturile animalelor, Heather Mills, a fost de la bun început subiect de controverse. Cuplul s-a cunoscut în 1999 la un eveniment caritabil iar după doi ani s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă în Irlanda.
 
Cu toate acestea, după doar patru ani de căsătorie, în 2006, cuplul a anunțat că intenționează să divorțeze. Ceea ce a urmat a fost unul dintre cele mai celebre și costisitoare divorțuri din istoria Hollywood-ului.
Procesul a fost extrem de mediatizat, cu multe acuzații reciproce. McCartney a sugerat că Mills ar fi fost interesată mai mult de situația sa financiară decât de povestea lor de dragoste, în timp ce Mills a susținut că a fost abuzată emoțional de McCartney.
 
În 2008, divorțul a fost finalizat. Mills a solicitat o sumă inițială de aproximativ 250 de milioane de dolari, însă judecătorul i-a acordat o sumă mult mai mică, de doar 48,6 milioane de dolari. Divorțul lor rămâne unul dintre cele mai costisitoare din istoria industriei de divertisment.
 
Mills a fost criticată în mass-media pentru modul în care a gestionat divorțul, iar reputația ei a avut de suferit. De cealaltă parte, McCartney a continuat să aibă o carieră de succes și a rămas o figură adorată în industria muzicală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod