Cele mai scandaloase divorțuri de la Hollywood

Cupluri care ne-au făcut să credem în dragoste la începutul relației au ajuns, ulterior, la despărțire și nu oricum...
 
Divorțurile de la Hollywood sunt adesea însoțite de scandal, fie din cauza sumelor imense de bani implicate, fie a situației complicate a custodiei copiilor, fie a relațiilor tumultuoase care au precedat separarea.
 

Iată câteva dintre cele mai notabile și controversate divorțuri de la Hollywood din ultimii ani

 
Acestea sunt doar câteva exemple de divorțuri de la Hollywood care au stârnit controverse și au fost marcate de tensiuni și scandaluri. Într-o lume în care viața privată devine adesea publică, e de așteptat ca separările să fie la fel de dramatice ca filmele în care joacă acești actori.

1 din 11

Alec Baldwin și Kim Basinger

Actorii Alec Baldwin și Kim Basinger au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood în anii '90. S-au cunoscut în 1990 pe platourile de filmare ale peliculei"The Marrying Man" și s-au căsătorit trei ani mai târziu. În 1995, Basinger a dat naștere fiicei lor, Ireland Baldwin.
 
Cu toate acestea, idila lor nu a durat, iar în 2001, după nouă ani de căsătorie, Basinger a depus actele de divorț. Divorțul a devenit cunoscut nu doar pentru sfârșitul unei relații celebre, dar și pentru bătălia pentru custodia fiicei lor.
 
Lupta pentru custodia lui Ireland a devenit atât de intensă încât a culminat cu o serie de acuzații reciproce. Baldwin a acuzat-o pe Basinger că îi refuză dreptul de a-și  vedea fiica, în timp ce Basinger a susținut că Baldwin este un tată nepotrivit.
 
În 2007, situația a escaladat dramatic atunci când a fost făcut public un mesaj vocal lăsat de Baldwin fiicei sale, în care o numea un "copil nepoliticos și lipsit de considerație". Baldwin a emis scuze publice și a declarat că mesajul a fost un rezultat al frustrărilor sale acumulate din cauza luptei pentru custodie.
 
Baldwin a descris experiența sa într-o carte publicată în 2008, intitulată "A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce". În această carte, el detaliază lupta sa pentru custodia lui Ireland și critică sistemul judiciar pentru modul în care tratează părinții divorțați.
 
În ciuda acestor conflicte, Ireland a menținut o relație cu ambii părinți. Baldwin și Basinger au reușit în cele din urmă să ajungă la un acord privind custodia.
22 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod