Cei trei juraţi de la Master Chef dezvăluie cum pot fi răsfăţate doamnele de 1 Martie

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, cei trei juraţi de la Master Chef, le dezvăluie doamnelor şi domnişoarelor meniul perfect pentru 1 şi 8 Martie.
Sorin, Cătălin şi Florin au acceptat să răspundă la două întrebări legate de răsfăţul culinar de la începutul primăverii.

Cum s-ar putea răsfăţa culinar doamnele şi domnişoarele de 1 Martie, dacă nu aleg varianta de a merge la restaurant?

Sorin Bontea: Ţinând cont că este Ziua Femeilor, ele au voie să mănânce orice le place. Dacă în timpul anului ţin dietă sau sunt mai stricte, de 1 şi 8 martie au voie să se răsfeţe cu orice le place. Eu, dacă ar trebui să gătesc pentru soţia mea de 8 martie, aş ţine cont în primul rând de preferinţele ei.
I-aş găti, de exemplu, un cheesecake cu topping de căpşuni şi ciocolată.

Cătălin Scărlătescu: În primul rând, le-aş ruga să aleagă să nu stea acasă. Mai ales de 1 şi 8 martie, femeile trebuie să plece oriunde văd cu ochii şi neapărat singure, fără bărbaţi. 8 martie e team-buildingul femeilor.

Florin Dumitrescu: Eu le-aş da mai degrabă un sfat domnilor. Important e ca ei să le surprindă pe doamne cu ceva deosebit. Poate fi, de exemplu, un meniu gătit de ei, care să conţină reţete de la „MasterChef“ sau din restaurantele lor preferate.
Cu siguranţă doamnele se vor simţi speciale dacă partenerii lor vor depune efortul de a le găti de ziua lor.

Ce idei de mâncăruri, deserturi sau cocktailuri le daţi pentru a se simţi răsfăţate?

Sorin Bontea: Le-aş recomanda surf and turf, un preparat rafinat care combină apa şi pământul, fructele de mare cu carnea de vită.

Cătălin Scărlătescu: Le recomand doar restaurante fancy, cu mâncare haute couture. În zile speciale, le sfătuiesc să aleagă ceva ce nu mănâncă în mod obişnuit, preparate speciale, cum sunt scoicile St.
Jacques, de exemplu. Neapărat le recomand să aleagă un vin cu bule, adică şampanie sau prosecco, şi să nu consume băuturi tari, wine-barurile sunt la modă acum şi sunt mult mai rafinate şi mai indicate pentru doamne şi domnişoare.

Şi le mai vând un secret: combinaţia de oyster cu fructul pasiunii este ecuaţia perfectă, este un big bang culinar, dacă vreţi.

Florin Dumitrescu: Le recomand sufleuri de ciocolată cu fructe exotice, dulceţuri de fructe exotice, cupcakes colorate sau cocktailuri fine, cum ar fi pina colada.
1 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod