Ce se întâmplă la Antena 1 după valul de concedieri?

După angajprile masive din ultimele luni, când foarte multe vedete au trecut de la Pro TV la Antena 1, trustul Intact a luat acum o decizie drastică: mai multe emisiuni au fost scoase din grilă, iar celebrităţile date afară.

Primii care au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planuril de viitor ale celor de la Antena 1 au fost cei din echipa emisiunii „Serviciul Român de Comedie“. Astfel, vedete precum Gina Pistol, Alexandru Papadopol, Toni Grecu, Monica Anghel şi Jojo trebuie acum să-şi caute de muncă. Pe lângă ei, rămasă fără job este şi Alice Dumitrescu, nevasta lui Horia Brenciu şi producătoare a show-ului.

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții.

Ne-au spus că, din punct de vedere al audienței, sunt nevoiți să oprească emisiunea și să taie din costuri. Avem două proiecte TV la care lucrăm, care vor intra în funcțiune la începutul anului viitor“, a spus Toni Grecu pentru Pagina de Media.

La doar câteva ore după ce în presă s-a aflat că „Serviciul Român de Comedie“ iese din grila de programe a postului Antena 1, trustul Intact a mai făcut un anunţ care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată. Conducerea televiziunii din Băneasa a decis că şi emisiunea „Dansează printre stele“, produsă de Mona Segall, trebuie scoasă de pe post, motivul fiind acelaşi: costuri prea mari, audienţe prea mici.



În urma acestei decizii, alte vedete venite de la Pro TV, printre care Mihai Petre şi Victor Slav, au rămas fără job.

Pe lângă aceştia afectaţi au fost şi Lili Sandu, Jojo şi Horia Brenciu, care făceau parte din echipa emisiunii. „Conform strategiei de programming, Antena 1 va difuza, în aceeași ediție, atât semifinala, cât și finala 'Dansează printre stele'”, a spus Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru Pagina de Media.

Cu toate că vedetele care făceau parte din emisiunile „Serviciul Român de Comedie“ şi „Dansează printre stele„ erau venite de la Pro TV, publicul nu s-a mutat pe Antena 1, ci a rămas fidel postului Pro TV fiind în continuare cea mai importantă televiziune din România.

Mai mult decât atât, în multe zile, la orele la care Antena 1 avea cele mai importante emisiuni pe post, televiziunea era depăşită şi de Kanal D, care difuza serialele „Suleyman“ şi „Trădarea“.

17 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doina pe 17 Nov 2014, 16:05
    Cum ce se intampla??!!

    Urmeaza LACATUL! Doamne'ajuta!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod