Ce se întâmplă la Antena 1 după valul de concedieri?

17 Noiembrie 2014După acest val de concedieri, în presă au apărut informaţii potrivit cărora şi show-ul „X Factor“ va dispărea de la Antena 1, însă cei din conducerea postului au negat acest lucru. „'X Factor' are, în momentul de faţă, una dintre cele mai bune formule de juriu: Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Echipa de producţie pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii“, a spus Claudiu Oprea, producător general „X Factor“.

Singurii care se pare că au scăpat, pentru moment, de emoţii, sunt Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, cei trei bucătari de la „Hell's Kitchen“. Antena 1 a anunţat deja că emisiunea, care este, de multe ori, pe locul 4 în topul audienţelor, a început un nou casting, pentru sezonul 2 al show-ului. Este foarte posibil ca în noul sezon al emisiunii, formatul să fie complet schimbat, ţinând cont că publicul nu a gustat aproape deloc prima încercare a celor de la Intact de a cuceri telespectatorii.

O altă problemă pe care o pot avea cei de la Antena 1 este aceea că Horia Brenciu este posibil să îşi dorească să părăsească postul din Băneasa. „Când a fost convocată şedinţa de urgenţă, iar şefii televiziunii au anunţat că Alice Dumitrescu va fi dată afară, Horia Brenciu a avut o reacţie emoţionantă şi neaşteptată. Artistul s-a ridicat de pe scaun, s-a dus într-un colţ al încăperii şi a început să lăcrimeze! Timp de zece minute nu a vorbit cu nimeni.

Îi părea rău în special pentru nevasta lui, care a muncit enorm. Nu concepea ca ea să fie pe lista de concedieri“, a spus o persoană de la Antena 1.Imediat după acest val de concedieri, care au început chiar cu soţia lui Horia Brenciu, mulţi se întreabă cât va mai rezista juratul de la „X Factor“ la Antena 1, ţinând cont că el a afirmat în primăvară că principalul motiv pentru care a trecut de la Pro TV la Antena 1 l-a reprezentat chiar partenera lui de viaţă.

„Primul pas l-a făcut soția mea, producătorul Serviciului Român de Comedie. Pot să spun că venind aici mi-am reîntregit și familia. Nu puteam s-o las singură, nu-mi stă în caracter“, afirma, în luna martie, Horia Brenciu.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doina pe 17 Nov 2014, 16:05
    Cum ce se intampla??!!

    Urmeaza LACATUL! Doamne'ajuta!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod