Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire pe 26 noiembrie

Daca in urma cu mai multi ani persoanele pasionate de gatit isi notau toate preparatele favorite intr-un caiet, astazi exista un numar foarte mare de bloguri si website-uri care gazduiesc sute de retete. Internetul a reusit sa dezvolte pasiunea pentru gatit si intr-o pasiune pentru scris, astfel luand nastere blogging-ul culinar.
In acest moment, segmentul blogurilor culinare este cel mai dezvoltat domeniu si se estimeaza ca in spatiul online sunt active peste 500 de jurnale despre gatit.

Food Bloggers Conference, primul eveniment local dedicat blogging-ului culinar, are loc pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul ofera participantilor ocazia de a-i intalni pe unii dintre bloggerii cunoscuti din domeniu, dar si pe specialistii in comunicare, care vor prezenta secrete in blogging si promovare.
Inspiratie, strategii de succes, networking, tendinte si oportunitati, pe scurt, o zi plina de informatii, dar si de idei pe care poti sa le aplici pe viitor.

Evenimentul aduce in prim plan cele mai eficiente instrumente de promovare, tehnici de styling photography, de atragere a vizitatorilor pe blog, de crestere a audientei si a vizibilitatii in mediul online.
In acelasi timp, vei afla care sunt cele mai bune studii de caz din domeniu, cum iti poti crea un brand personal si o comunitate.

O parte dintre vorbitorii confirmati care vor urca pe scena la Food Bloggers Conference sunt: Adrian Hadean (Blogger & Realizator TV), Florin Itu (Blogger, Crazy Mother Cooker) , Radu Dumitrescu (Fotograf culinar, Grey Wolf Studios), Larisa Petrini (Managing Partner, Saatchi & Saatchi), Cristina Mazilu (Publisher, BBC Good Food Romania & Blogger, mazilique.ro), Ana Sipciu (Industry Manager, Google), Ana Naie (Blogger, EasyPeasy.ro), Monica Rosu (Blogger, Foodiefamily.ro),  Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Codruta Popa (Blogger, Codruldepaine.ro), Marius Tudosiei (Owner, Bacania Veche), Madalin Simion (Blogger, Wine and Knives), Andreea Craciun (Blogger, Andie.ro), Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys) .

Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: http://2014.foodbloggers.ro/inregistrare.php

Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment, urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/FoodBloggers.ro?ref=hl).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod