Ce mai are de învățat Meghan Markle: Rochia simplă pe care a purtat-o Kate Middleton la un eveniment caritabil

Spre deosebire de Meghan Markle, care a venit la o acțiune caritabilă într-o ținută de peste 5.500 de euro, ducesa Kate a îmbrăcat o rochie de 625 de euro creată de un brand care susține femeile abuzate.

Oricare ar fi adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle, că o fi încă în termeni normali sau marcată de tensiuni, un lucru e sigur: în materie de eleganță, ducesa Kate "joacă acasă", în timp ce Meghan evoluează "în deplasare". Este evident că în timp ce soția prințului William își folosește de ani buni în mod natural toate abilitățile și bunul gust în materie de stil, fosta actriță face eforturi evidente pentru a se adapta din mers la noii termeni ai clasei la care a aspirat.

Poate că în timp raportul dintre stilul celor două ducese se va echilibra, dar deocamdată balansoarul înclină spre stilul solid și trainic pe care Kate l-a adoptat de ani de zile. Soția prințului William are avantajul enorm al experienței, iar asta se vede de la o poștă la fiecare apariție.

Kate s-a delimitat încă o dată, marți, de stilul ostentativ al cumnatei sale, optând pentru o ținută elegantă, dar simplă și mai ales cu un preț mic, de 625 de euro, pentru specificul caritabil al evenimentului la care a participat.
Ducesa în vârstă de 37 de ani a vizitat sediul organizației Family Action’s Forest Hill, de lângă Lewisham, care oferă sprijin copiilor defavorizați și familiilor nevoiașe din zonă.

Vădind o înțelegere justă a realității spre care s-a îndreptat și o adaptare a stilului propriu la evenimentul la care participa, Kate nu s-a prezentat într-o ținută scumpă și a făcut o declarație politică purtând o rochie verde de culoarea pinului, o creație a brandului londonez Beulah.
Condusă de prietenele ei Lady Natasha Rufus Isaacs, fiica Marchizei de Reading, și Lavinia Brennan, această marcă aplică o etică strictă și sprijină victimele traficului de carne vie din India.

Ducesa și-a accesorizat ținuta siperbă cu o poșetă clutch olive, pantofi de aceeași culoare măslinie, cu toc subțire, și cu o pereche de cercei cu diamant, realizați de Kiki McDonough. Ea a purtat ciorapi nude și în ciuda vremii reci, a coborât din mașină fără să poarte o haină peste rochie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Ținuta simplă a ducesei Kate contrastează cu opțiunile vestimentare ale cumnatei sale pentru un eveniment caritabil.

Cu două săptămâni în urmă, Meghan Markle a avut o abordare diferită. Ducesa de Sussex a participat la un eveniment de caritate în cadrul căruia le-a dat sfaturi vestimentare unor femei cu probleme sociale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod