Ce a avut şi ce a lăsat Johnny Depp: Lily-Rose şi Vanessa Paradis, „surorile“ şic

Fiica actorului, în vârstă de 17 ani, şi mama ei (44 de ani) arată ca două surori. Ele au asistat la o prezentare de modă în Paris.

A furat toată atenţia când a prezentat colecţia Chanel's Haute Couture SS17, la începutul acestui an. Dar Lily-Rose Depp nu s-a oprit aici; chiar şi când nu urcă pe podium, fiica lui Johnny Depp rămâne în centrul atenţiei, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Împreună cu mama sa, Vanessa Paradis, Lily-Rose a asistat la show-ul French Fashion House's AW17, organizat în weekend la Paris, iar cele două păreau mai mult surori. Amândouă străluceau și arătau atât de bine, încât te întrebi ce-o fi fost în mintea lui Johnny Depp când s-a lăsat sedus de frumusețea înșelătoare a fostei sale iubite, Amber Heard.



Îmbrăcată cu pantaloni sport din velur și cu bluză argintie cu fermoarul suficient de ridicat cât să-i lase la vedere buricul și să sugereze că nu mai purta nimic altceva pe dedesubt, la care a accesorizat mai multe bijuterii de aur, fiica celebrului actor era încălțată cu sandale negre cu toc.

Mama ei a optat pentru o pereche de jeanși gri, cizme negre, o bluză neagră și o haină Chanel bleumarin, pe care o ținea pe umeri. Spre deosebire de fiica sa, Vanessa Paradis avea ochelari de soare și o poșetă clutch.

Vanessa a fost încântată să o aibă alături pe fiica sa după ce aceasta a fost vedeta show-ului Chanel's Haute Couture.
Lily-Rose a fost aleasă chiar de Karl Lagerfeld să prezinte cea mai nouă rochie de mireasă pe care el a creat-o.

Tânăra a declarat că a avut emoţii şi s-a simţit intimidată atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe creatorul de modă Karl Lagerfeld, director de creaţie la Chanel. "Mulţi oameni cred că e intimidant să lucrezi în preajma lui Karl, pentru că este o emblemă în modă şi este o prezenţă extravagantă. Da, este intimidant, dar am trecut peste emoţii", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod