Ce a avut şi ce a lăsat Johnny Depp: Lily-Rose şi Vanessa Paradis, „surorile“ şic

Lily-Rose ?i Vanessa Paradis
Vanessa Paradis şi fiica sa, Lily-Rose, au fost în centrul atenţiei la prezentarea organizată în Paris


Grație relației îndelungate a mamei sale cu casa Chanel, fiica lui Johnny Depp are o colaborare solidă cu acest brand, iar anul trecut a fost imaginea parfumului Chanel No 5 L'Eau. "Chanel a fost mereu parte din viața mea. Mama mea a lucrat cu ei de la 18 ani și mergeam cu ea la magazinul casei când eram mică. Există poze cu mine când eram în scutece și mă jucam cu parfumurile ei", a povestit Lily-Rose pentru Vogue.

"L-am cunoscut pe Karl când aveam opt ani și aveam un breton oribil, ceva asemănător cu chica lui Donald Trump", a mai spus ea.

La rândul lui, Karl Lagerfeld a povestit cum a cunoscut-o pe fiica lui Johnny Depp: "Vebea des la studiul Chanel cu mama ei. Era o fetiță dulce, dar cine s-ar fi gândit că va avea o personalitate atât de puternică așa de devreme? Partea bună e că nu seamănă mult cu tatăl sau cu mama ei. Cu fizicul ei fragil, amestecul este surprinzător și creează ceva complet diferit.
Lily-Rose e o tânără dintr-o nouă generație și care toate calitățile unui star."


Lily-Rose îşi clădeşte o carieră şi în actorie, iar Academia de Film franceză a numit-o pe lista nominalizaţilor pentru Premiile César 2017, la categoria "Tânără Speranţă." Lily-Rose Depp a jucat rolul Isadorei Duncan din filmul “La Danseuse”, debutul regizoral al franţuzoaicei Stephanie di Giusto. Acţiunea este plasată în secolul al XIX-lea, iar pelicula imortalizează viaţa tumultoasă a dansatoarei de origine americană, Loie Fuller.

Jurnaliştii din toată lumea au numit-o "carismatică şi de o frumuseţe răpitoare", după apariţia sa spectaculoasă pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes din 2016, când Lily-Rose a zâmbit fermecător în faţa fotografilor, la doar 16 ani.
Debordând de naturaleţe, Lily-Rose a uimit publicul de pe croazetă cu outfit-ul său rebel, inclusiv pe Vanessa Paradis, membră a juriului pentru competiţia oficială la Cannes 2016, notează agenția Mediafax.

Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii: Lily-Rose, în vârstă de 17 ani, şi Jack, în vârstă de 14 ani. Cuplul s-a despărţit în 2012.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod