Cât de mult şi-a iubit Oana Zăvoranu mama? Declaraţiile vedetei!

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit săptămâna trecută, după ce timp de trei luni de zile a stat internată în spital. Relaţia dintre Oana şi Mărioara nu a fost una foarte bună de-a lungul timpului, iar cele două s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori.

Potrivit declaraţiilor din trecut ale Oanei Zăvoranu, scandalul dintre ea şi mama ei a pornit de la averea pe care tatăl vedetei i-a lăsat-o ei, iar ea i-a cedat-o mamei sale. Pe de altă parte, Mărioara Zăvoranu a afirmat, în nenumărate rânduri, că Oana este foarte geloasă şi crede că mama ei îşi iubeşte mai mult celelalte rude, decât pe propriul ei copil.

Oana şi Mărioara Zăvoranu s-au mai certat, de-a lungul timpului, şi din cauza relaţiilor pe care le-a avut vedeta. Potrivit Oanei Zăvoranu, Mărioara nu a fost niciodată de acord cu relaţia ei cu Pepe, iar atâta timp cât mariajul lor a rezistat, cele două femei nu şi-au vorbit deloc.

Invitată la Capatos în anii trecuţi, Mărioara a spus că nu a avut nimic cu Pepe la început, însă atunci când a vrut să scoată la vânzare casa ei, nu şi-a mai privit cu ochi buni propriul ginere.

După ce a divorţat de Pepe, Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei, însă, cu trecerea timpului, cele două femei au ajuns din nou la cuţite.

Aflată pe patul de spital, Mărioara s-a certat din nou cu Oana Zăvoranu, care a afirmat că vrea să-şi vadă mama moartă, lucru care s-a şi întâmplat până la urmă. „A făcut cea mai mare greşală când m-a chemat pe mine la spital. A crezut că nu am curaj să mă duc. Dar a greşit mult, nu trebuia să facă aşa ceva“, a spus Oana Zăvoranu, cu doar o zi înainte ca mama ei să moară.

„Oana, discuţia cu tine este un fiasco.
Nu am crezut că pot să am un copil cu un asemenea caracter. De ce ai venit la mine? Tu ai venit la mine ca să faci circ. Mamă, eu cred că la creier ai probleme“
, i-a replicat atunci Mărioara fetei sale.

În ciuda divergenţelor pe care le-a avut cu mama ei şi a interviurilor pe care le-a acordat în ziua în care Mărioara a murit, Oana Zăvoranu a afirmat că i s-a făcut rău când a aflat că mama ei a murit. Mai mult decât atât, vedeta a mai spus că mama ei va fi îngropată precum o regină, iar hainele şi bijuteriile pe care le-a luat Mărioara cu ea în sicriu valorează aproximativ 50.000 de euro.

„Nu mi-am bătut joc.
Puneam mâna pe ea şi era rece, dar îi spuneam încontinuu: 'De ce ai avut sufletul rece? Deschide ochii ăia albaştri şi hai să mergem, trebuia să fim la Monaco, nu aici. E bine în coşciug? E bine să te îngrop cu zeci de mii de euro pe tine?'“
, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

22 Aprilie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Damian pe 22 Apr 2015, 13:56
    ZAVO.

    AVEM OCAZIA SA CUNOASTEM POVESTEA ,,PUIULUI DE... . PUI DE CUC,, SI LEGENDA ,,AVEREA BLESTEMATA,, (pentru cei interesati, urmeaza pe larg).

    0
    0

  • george pe 22 Apr 2015, 09:08
    PATETICA CRETINA !

    Rusine mediei care a facut-o vedeta ! A plimbat "maimuta vorbitoare" prin studiouri... A facut RTG ? Poate..., Acum e "milionara" care pune pe toata lumea la punct. Acum si-a amintit de aurul furat(ha,ha,ha), mine nu va avea nici casa din Afumaati, , poimine conturile vor fi goale....E e distrusa de boala :DEPRESIE BIPOLARA, traieste in alta lume de la despartirea de PEPE- mai ales. Iar trist este ca MEDIA TABLOIDA o foloseste ca pe o cirpa pe care o va aruca. Prieteni nu o ajuta sperind la o firimitura din "avutie" si vor primi - de regula nebunii sunt generosi si prieteni stiu asta...trist present pentru lunatic- viitor nu are ! De ce ?PENTRU CA ESTE IMPOSIBIL DE IUBIT SI DE RESPECTAT !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod