Tendințele ne remodelează garderoba

În fiecare sezon, designerii vestimentari vin cu propuneri inovatoare, fresh și tot mai îndrăznețe pentru garderoba noastră. În cadrul săptămânilor modei în jurul lumii, brandurile care își prezintă viziunea pentru următorul sezon, ne oferă zeci, sute de opțiuni pentru orice stil și ne insuflă dorința de a le avea pe toate. De ce se schimbă moda atât de repede? Pentru că ține pasul cu noi. 

Reinventează-ți garderoba în fiecare sezon cu câteva piese cheie

Fiecare sezon vine cu o mulțime de noutăți atât pe podium, cât și în magazine, iar stilul nostru de viață în continuă schimbare, ne face să ne reinventăm în permanență stilul vestimentar, din dorința de a adapta felul în care ne îmbrăcăm la felul în care ne simțim, arătăm, lucrăm sau ne distrăm.
Pentru a obține acest lucru însă, nu este nevoie să ne schimbăm întreaga garderobă, ci este suficient să adăugăm noi piese care vor da un sens cu totul nou hainelor pe care le avem deja. Spre exemplu, daca ai o rochie conică pe care o purtai pana acum cu un sacou negru, combinând-o cu o jacheta de jeans și o pereche de pantofi sport, vei da rochiei tale un nou sens. 

Știi câte materiale diferite se află în dulapul tău?

În moda actuală, calitatea materialelor a devenit un factor de diferențiere pentru majoritatea brandurilor moderne.  Chiar și atunci când creează haine de zi cu zi, designerii iau tot mai mult în calcul experiența senzorială a hainelor pe care le vom purta.
Materialele inovatoare sunt acum prezente în colecțiile oricărui brand fie că vorbim de rochii de seară, haine pentru sport sau piese basic. De asemenea, designerii inovează și modul în care materialele tradiționale sunt folosite, ștergând astfel delimitarea dintre hainele de ocazie și hainele de zi cu zi. Toate aceste lucruri influențează felul în care ne alegem hainele, pentru că, de la sezon la sezon, așteptăm mai mult de la ele. Noile haine trebuie să fie plăcute la atingere, să nu se șifoneze, să se spele și calce ușor, să poată fi adaptate la cât mai multe situații și, bineînțeles, să rămână frumoase cât mai mult timp. Aproape cu fiecare achiziție, un nou material intră în garderoba noastră și fiecare material are nevoie de o îngrijire specială.
Pentru a ține pasul cu noile materiale din garderoba ta, Ariel a lansat inovația Ariel Pudră Lichidă.

Inovația îngrijirii hainelor

Ariel Pudră Lichidă, inovația îngrijirii hainelor de la Ariel, îmbină puterea de curățare a detergentului pudră cu beneficiile celui lichid. Astfel, Ariel Pudră Lichidă curăță impecabil și îngrijește atât materialele dure cât și pe cele delicate, indiferent de culoare, print sau textură. 
Noul Ariel Pudră Lichidă, cu formula Deep Clean Complex, este prevăzut cu un capac pentru dozarea și aplicarea direct pe pată, cu lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei înlăturând rapid orice pată.
Formula Deep Clean Complex conține un amestec de enzime, polimeri și agenți puternici care aduc impuritățile la suprafață. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele tale, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile și contrastele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod