Cât de mult şi-a iubit Oana Zăvoranu mama? Declaraţiile vedetei!



După moartea Mărioarei, Oana Zăvoranu a acordat mai multe interviuri, afirmând că nu a vrut niciodată averea mamei sale şi că nu de acolo a pornit scandalul dintre ele, aşa cum declarase în trecut, spunând că a fost orbită de gelozie şi că a acţionat necugetat.

„Mie nu de avere mi-a păsat. Eu am vrut doar dragostea ei şi aşa am vrut eu să mă răzbun pe ea. Îmi pare rău că Pepe nu vă poate confirma, dar dacă vrea să o facă, să o facă, dacă nu, atunci să fie sănătos.

În 2007, când ne aflam în proces pentru o casă, noi am făcut o tranzacţie.

Era vorba de casa în care am copilărit. Ea mi-a spus că dacă vreau acea casă, eu să îi dau ei tot. Eu mi-am asumat acest risc şi am vrut acea casă pentru că am iubit acel loc şi pentru că l-a iubit şi tata.

Taxele la notar, în 2007, erau de o sută şi ceva de milioane. Mama a scos 15 milioane din portofel şi îmi spune că atâta are. Eu venisem pregătită doar cu vreo 50 de milioane la mine. I-am făcut atunci semn lui Pepe să facă cumva să aducă nişte bani, ca să nu ne facem de râs“, a spus Oana Zăvoranu la „Un show păcătos“
, a spus vedete.

În trecut, Oana Zăvoranu a afirmat, nu doar o dată, că ea se consideră orfană, deoarece mama ei nu a iubit-o deloc, fapt confirmat de vedetă şi după moartea Mărioarei.

„Când am ajuns la ea la spital mi-a spus: 'Vino, că te iubesc!'.
Am zis să-mi calc pe orgoliu şi m-am dus, nu am vrut să-mi reproşez că m-a chemat la ea şi nu m-am dus. Am plâns două zile după ce am plecat de acolo. Câtă ură am văzut acolo... A vrut să mă umilească, ce proastă am fost că eu credeam că vrea să mă pupe, să mă iubească... Regret că m-a păcălit iar. Nu a vrut să mă ia în braţe. Îmi spunea: 'Mă plictiseşti, de ce ai venit?'. Şi mi-a zis sinceră: 'Da, fă, l-am lăsat pe tac-tu să moară în spital!'. O întrebam ce să fac ca să nu mă mai urască şi mi-a spus sincer: 'Mă plictiseşti!'“
, a spus Oana Zăvoranu.

Deşi a afirmat că mama ei a urât-o şi că s-a considerat orfană, dar că ea a iubit-o, de fapt, pe Mărioara, deşi de multe ori a spus că o urăşte, acum Oana Zăvoranu spune că vrea să-şi schimbe numele de familie în Bănicioiu, acesta fiind numele tatălui ei biologic.
„Sunt mai hotărâtă ca oricând să îmi schimb numele. L-am iubit pe Zăvoranu, am iubit-o şi pe mama, în felul meu. Tata este sufletul meu. Tată ca al meu nu a avut nimeni“, a declarat vedeta la Antena 1.

22 Aprilie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Damian pe 22 Apr 2015, 13:56
    ZAVO.

    AVEM OCAZIA SA CUNOASTEM POVESTEA ,,PUIULUI DE... . PUI DE CUC,, SI LEGENDA ,,AVEREA BLESTEMATA,, (pentru cei interesati, urmeaza pe larg).

    0
    0

  • george pe 22 Apr 2015, 09:08
    PATETICA CRETINA !

    Rusine mediei care a facut-o vedeta ! A plimbat "maimuta vorbitoare" prin studiouri... A facut RTG ? Poate..., Acum e "milionara" care pune pe toata lumea la punct. Acum si-a amintit de aurul furat(ha,ha,ha), mine nu va avea nici casa din Afumaati, , poimine conturile vor fi goale....E e distrusa de boala :DEPRESIE BIPOLARA, traieste in alta lume de la despartirea de PEPE- mai ales. Iar trist este ca MEDIA TABLOIDA o foloseste ca pe o cirpa pe care o va aruca. Prieteni nu o ajuta sperind la o firimitura din "avutie" si vor primi - de regula nebunii sunt generosi si prieteni stiu asta...trist present pentru lunatic- viitor nu are ! De ce ?PENTRU CA ESTE IMPOSIBIL DE IUBIT SI DE RESPECTAT !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod