Cât costă casa cu 9 dormitoare în care a stat Madonna? Justin și Hailey Bieber o cumpără la un preț imens

Cu 9 dormitoare, 14 băi și o suprafață de 1.124 de metri pătrați, vila exclusivistă din Beverly Hills în care a locuit Madonna și-a găsit cumpărători. Justin și Hailey Bieber sunt dispuși să achite prețul uriaș.

Modelul în vârstă de 23 de ani și soțul ei, cântărețul Justin Bieber, au fost impresionați de proprietatea uriașă din Beverly Hills. Cele nouă dormitoare, 14 băi și suprafața locuibilă de 1.124 de metri pătrați, precum și multiplele dotări premium au fost argumente suficient de solide pentru a-i convinge să achite prețul imens: 33,5 milioane de dolari!

Potrivit Curbed Los Angeles, Madonna a cumpărat această vilă în 2003, de la actrița Sela Ward, și a deținut-o timp de zece ani.

În 2013 a vândut-o cu 19,5 milioane de dolari unui investitor în domeniul imobiliar. După un an și jumătate, cumpărătorul a pus-o și el în vânzare, la prețul de 27 milioane de dolari, și a făcut un profit frumușel. Acum casa este din nou pe piața proprietăților de lux din zona Los Angelesului, iar prețul a ajuns la 33,5 milioane.

Prețul cerut acoperă și costurile renovărilor extinse care au fost efectuate de ultimul proprietar. Proprietatea include o casă principală, construită în stil mediteranean, plus alte două case de oaspeți, o piscină exterioară cu spa, un teren de tenis și o grădină superbă cu o cascadă micuță.


Un drum privat străjuit de copaci pe ambele laturi duce spre această proprietate care te copleșește prin interioarele foarte spațioase și prin îmbinarea reușită între elementele tradiționale, atent lucrate, și dotările moderne care au fost introduse prin renovare.



În interior se află două dormitoare imense, două bucătării, o sală mare de masă, o sală de cinema pentru 15 persoane, un bar profesional, șapte șeminee și o sală de fitness dotată cu echipamente moderne și camere pentru angajații care întrețin proprietatea.

Justin și Hailey au pus ochii pe această vilă în luna martie, scrie Daily Mail.

Cei doi sunt de ceva timp în căutarea unei proprietăți de lux, iar luna trecută au fost văzuți în timp ce vizitau, însoțiți de anturajul lor, o casă de 20 de milioane de dolari în zona rezidențială Brentwood Circle, deținută de un CEO al Playboy Enterprises, scrie TMZ.

Cuplul a mai cumpărat o casă în Beverly Hills, pe care a plătit 8,5 milioane de dolari, după ce a locuit cu chirie într-o proprietate din Toluca Lake, unde plăteau 100.000 de dolari pe lună, potrivit Architectural Digest.
 

Citește și: Bill Gates a cumpărat încă o casă. Cum arată vila pe care a dat 43 de milioane de dolari



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod