Când "pantera" nu-i acasă: Naomi Campbell, înșelată de iubitul miliardar

După cinci ani, relația dintre celebrul fotomodel și Vladimir Doronin pare să fi ajuns la final, deși nici unul nu spune o vorbă despre asta. Faptul că miliardarul rus a fost văzut petrecând pe iahtul său alături de o tânără mulatră, care seamănă leit cu Naomi Campbell, în timp ce aceasta se afla la Londra, e un semn clar că între ei a intervenit ceva. Sau cineva.
Inițial, paparazzii au crezut că Vladimir Doronin se afla pe iaht împreună cu iubita lui. Zoom-ul camerelor foto a surprins însă altceva. Pe ambarcațiunea ancorată lângă Miami era o altă femeie, care semăna foarte mult cu Naomi. Fotomodelul se afla în acea perioadă la Londra, unde avea de lucru.

Deși fotografii nu i-au surprins îmbrățișându-se sau sărutându-se, cei doi păreau foarte apropiați. E greu de crezut că Doronin ar fi stat pe iaht cu o tânără care
seamănă izbitor cu Naomi Campbell doar pentru a-și face amândoi de lucru cu telefoanele mobile, așa cum se poate vedea în imaginile publicate de Daily Mail.
 
 

Fotografii și-au dat seama că femeia de pe vas nu este Naomi în momentul în care aceasta s-a ridicat și început să se dea cu cremă de protecție solară. Cu un corp perfect și cu o șapcă pe cap, ea arăta foarte bine și putea fi ușor confundată cu celebrul model.
 
 

În acest timp, Naomi filma la Londra pentru show-ul TV "The Face", pe care l-a adus în Marea Britanie după succesul cu emisiunea "Statesside". Ea părea fericită, iar despărțirea părea o problemă foarte îndepărtată. O sursă citată de The New York Post a confirmat însă că supermodelul și Doronin nu mai formează un cuplu. "Naomi și Vlad s-au despărțit, iar acum el se distrează la New York", a spus persoana respectivă. "Ei au o relație complicată, iar uneori se despart, apoi se împacă. În multe aspecte, relația lor seamănă cu una de afaceri. Naomi oferă strălucire hotelurilor și proprietăților lui, iar el o tratează foarte bine. Dar ei petrec foarte mult timp despărțiți, din cauza angajamentelor lor", a explicat sursa citată.
 
 

O altă sursă a declarat că l-a văzut pe Vladimir în Manhattan: "E incredibil, vorbeau despre copii și despre căsătorie înainte de Crăciun, erau atât de îndrăgostiți, încât e șocant cât de repede s-a stins tot ce era între ei."

Ultima oară când Naomi și mogulul Vladimir au fost văzuți împreună a fost în martie, la Miami Beach, notează Daily Mail.
 
 

Cât timp au fost împreună, omul de afaceri, pe care unele surse îl prezintă drept Vladislav, în loc de Vladimir, i-a făcut toate poftele iubitei sale. Rusul i-a construit anul trecut o casă futuristă în apropierea Moscovei. Cu o suprafaţă totală de 2.650 de metri, locuinţa oferă o mulţime de facilităţi, cum ar fi spa finlandez amenajat la subsol, baie turcească şi baie rusească, unde supermodelul în vârstă de 42 de ani se poate relaxa şi îngriji după pofta inimii.
 
 
 
Nu lipsesc sala de gimnastică şi piscina acoperită. Aceasta se poate transforma lejer într-o sală de oaspeţi atunci când gazdele organizează petreceri. Dormitoarele cuplului sunt amenajate în cele două turnuri albe, spaţioase, sunt situate pe acoperişul clădirii, la o înălţime de 20 de metri deasupra solului.
 
 
 
 
În vârstă de 47 de ani, omul de afaceri, pe care alte surse îl numesc Vladislav, are o avere de 1,86 miliarde de euro, și e dependent de lux şi de femeile frumoase, fiind denumit "Donald Trump al Moscovei".

Anul trecut, el i-a cumpărat supermodelului o casă de vacanţă, la fel de extravagantă, în Turcia. Vila este ampalsată pe o insulă din Turcia, are 25 de camere şi arată ca un iris pictat de vechii egipteni.
 


Foto: Hepta / Daily Mail








Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod