Căile încurcate ale iubirii: Kelly Preston s-a îndrăgostit de John Travolta când era căsătorită

Kelly Preston şi John Travolta, în 1989, cu doi ani înainte de a se căsători în septembrie 1991


"Jett a fost cel mai minunat fiu pe care orice părinte şi l-ar dori vreodată şi a luminat vieţile persoanelor pe care le-a cunoscut. Suntem îndureraţi şi regretăm că timpul petrecut cu el a fost atât de scurt. Vom preţui momentele trăite alături de el pentru tot restul vieţilor noastre"
, au scris părinţii îndureraţi într-o declaraţie postată pe site-ul travolta.com.

Tragedia a ridicat câteva întrebări legate de convingerile religioase ale lui Travolta, membru al bisericii scientologice.

Travolta şi soţia lui au răspuns afimaţiilor care îi acuzau că au refuzat să accepte că fiul lor era autist, întrucât această afecţiune nu este recunoscută de religia lor. Ei au repetat faptul că Jett suferea de sindromul Kawasaki, care conduce la apariţia mai multor maladii cardiace.
Biserica scientologică consideră că bolile mintale nu există şi a încercat de mai multe ori discreditarea psihiatriei şi a terapiilor medicamentoase. Bazându-se pe teoriile enunţate de fondatorul ei, L.
Ron Hubbard, cultul scientologic consideră maladiile mintale o problemă psihosomatică şi susţine că ele pot fi vindecate pe cale spirituală.

În vârstă de 64 de ani, John Travolta este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood".


Recent, starul a fost omagiat pentru rolul său legendar din "Febra de sâmbătă seara", evenimentul fiind organizat pe o stradă din celebrul cartier newyorkez Brooklyn, devenit celebru în 1977 graţie acestui film emblematic. Zeci de persoane s-au strâns marţi pe strada 86 din Bensonhurst de Brooklyn pentru a asista la acest eveniment desfăşurat în afara pizzeriei Lenny's, unde Tony Manero, tânărul interpretat de Travolta, a cumpărat două felii de pizza pe care le-a mâncat în timp ce s-a plimbat prin zona prezentată în legendarul film.


Cu prilejul Zilei John Travolta, Lenny's a dat unui nou sortiment de pizza numele actorului care s-a născut 18 februarie 1954 la Englewood, în statul vecin New Jersey. Starul, al cărui nou film, "Gotti", va fi lansat vineri, a fost însoţit de Kelly Preston, cu care a împărţit o felie de pizza.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod