Ca-n România: Keira Knightley, obligată să plătească taxa TV, deși nu avea televizor

Actriţa britanică a fost somată să achite abonamentul pentru postul public BBC, deşi ea urmărea emisiunile gratis, pe mobil.

Dacă nu vă convine că trebuie să plătiți, vrând-nevrând, taxa pentru TVR inclusă în factura de energie, nu vă rămâne decât să vă consolați cu ideea că li se întâmplă și altora, la case mai mari. Actrița britanică Keira Knightley s-a trezit și ea în aceeași situație, fiind somată să achite abonamentul pentru postul public de televiziune din Marea Britanie, BBC. Problema e că ea nu deținea un aparat TV.

Ea s-a trezit de câteva ori la ușă cu încasatorii care îi cereau banii pentru taxa TV, deși ani la rând ea nu a avut un televizor în casă, pentru că îi era mai simplu să urmărească emisiunile pe iPhone. Unde mai puneți că nici n-o costa vreo liră.

Vedeta în vârstă de 28 de ani a declarat că s-a săturat să le tot spună angajaților care-i sunau la ușă că nu are televizor. "Am fost vânată într-una de oamenii de la abonamentul TV.

Îmi venea să le spun <<N-am niciun nenorocit de abonament TV pentru că n-am televizor! Intrați și vedeți că n-am>>", a spus ea.



Actrița a spus că singurul motiv pentru care a decis să intre "în rândul lumii" și să-și ia televizor și să plătească taxa anuală de 145,5 lire sterline a fost că astfel putea vedea meciurile de fotbal. "Fotbalul este de fapt motivul pentru care acum am televizor. Nu aveam înainte, pentru că eram tot timpul plecată, așa că nu-și avea rostul. Dar acum am pentru că mi se pare ridicol să mă uit la meciuri pe laptop", a explicat ea pentru ziarul Sunday Telegraph.

Keira Knightley s-a numărat printre cele aproximativ 500.000 de persoane care găsiseră o portiță pentru a urmări gratis programele BBC, cu ajutorul iPlayer. Însă luna trecută directorul general a postului național britanic, Tony Hall, a anunțat că va extinde taxa TV și asupra acestei aplicații.



Pasiunea actriței britanice pentru fotbal poate părea surprinzătoare celor care o știu din rolurile din lungmetraje precum "Anna Karenina" sau "Pride & Prejudice/"Mândrie şi prejudecată"", notează cotidianul Daily Mail.

Keira a fost atrasă de acest sport din 2002, când a devenit cunoscută pentru rolul din "Bend It Like Beckham", în care a interpretat o elevă înnebunită după fotbal.

Actrița a mărturisit că favoritul ei este fostul jucător Garry Neville: "Este al naibii de tare. E al naibii de uimitor. Comentariile lui sunt fantastice. E fantastic. I-au tot adus pe cțteva cineva lângă el când comentează, dar preferam să fie doar el", a declarat ea entuziasmată.



Un alt program pe care îl urmărește des este "MasterChef": "Mă face să plâng. Doamne, e atât de emoționant. Înseamnă atât de mult pentru ei. La sfârșit mă apucă plânsul. Îmi place al naibii de mult."

Keira Knightley s-a căsătorit în luna mai a anului trecut cu James Righton, solistul trupei rock The Klaxons. Solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o în căsătorie în mai 2012, după o relaţie de 15 luni.



Actriţa britanică a avut o relaţie cu actorul Jamie Dornan, din 2003 până în 2005, şi apoi cu Rupert Friend, colegul ei din distribuţia filmului "Mândrie şi prejudecată", din 2004 până în decembrie 2010.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice.

Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde "a împărţit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman, notează Mediafax. În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată".

Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.



În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numără "Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011) şi "Metodă periculoasă/ A Dangerous Method" (2011).


Foto: AFP/Mediafax, Hepta




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod