Hollywood: 15 vedete care au purtat creaţiile iubitei sinucigaşe a lui Mick Jagger

Sarah Jessica Parker şi Sandra Bullock sunt doar două dintre clientele fidele şi celebre ale designerului vestimentar L'Wren Scott. Admiră câteva dintre ţinutele alese de celebrităţi pentru covorul roşu!

Designer şi om de afaceri de succes, L'Wren Scott şi-a pus capăt zilelor la 47 de ani. Partenera cântăreţului Mick Jagger a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei din Manhattan, în New York. Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că L'Wren Scott a fost găsită spânzurată cu o eşarfă, fără un bilet de sinucidere, dar că nu există suspiciuni că ar fi vorba de o crimă.
Liderul formaţiei Rolling Stones a aflat că cea care i-a stat alături timp de zece ani a murit în timp ce se afla în Australia, unde este în turneu cu trupa.

Deşi nu sunt cunoscute încă motivele care au împins-o pe L'Wren Scott la sinucidere, se zvoneşte că aceasta se lupta cu depresia de o lungă perioadă de timp din cauza unor probleme financiare.

Înainte de a deveni un designer vestimentar, iubita lui Mick Jagger a fost un model de succes, având o înalţime de 1,92 metri. Ţinutele semnate de L'Wren Scott s-au bucurat de aprecierea a numeroase vedete de la Hollywood care le-au purtat în numeroase rânduri pe covorul roşu.
Jennifer Lawrence, Amy Adams, Nicole Kidman se numără printre divele care i-au îmbrăcat creaţiile.


Sursă foto: Hepta
1 din 16

Nicole Kidman

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 19 Mar 2014, 09:57
    cat are?

    Intai am citit ca L'Wren are avea 1.89, apoi in alt articol ati scris ca are 1.91. In articolul asta scrieti de 1.92. Sunt atat de ridicole astfel de greseli jurnalistice. Ne conving in privinta acestei meserii pe care o practica toti ageamiii si amatorii.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod