Ca la 20 de ani. Brad Pitt, un „adolescent“ la Globurile de Aur

Soţul Angelinei Jolie pare să o ia pe urmele lui Benjamin Button. Apariţia lui răvăşitoare la celebra gală „a încins“ reţelele de socializare.

Brad Pitt a făcut o impresie extraordinară la gala Globurilor de Aur, desfăşurată duminică noaptea, la The Beverly Hilton, în Los Angeles (SUA). Pare greu de crezut, dar starul are 52 de ani, pe care nu-i arată deloc. De fapt, pare că întinereşte pe măsură ce înaintează în vârstă.

Actorul american a urcat pe scenă alături de Ryan Gosling, iar aspectul lui tineresc a provocat un val de comentarii pe reţelele de socializare, foarte mulţi utilizatori fiind frapaţi de cât de bine arată.

Proaspăt ras şi cu părul pieptănat pe spate, cu o freză asemănătoare celei pe care o avea la debutul în cinematografie, Pitt era mai strălucitor şi plin de vitalitate ca oricând.

Pe chipul lui abia se vedeau câteva riduri şi părea de vârsta colegului de pe scenă, Ryan Gosling având 35 de ani, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Cineva a scris pe Twitter, în glumă, că Brad Pitt apelează sigur la vrăji, altfel nu se poate explica cum întinereşte: "Sunt confuză, ce fel de poţiune foloseşte Brad Pitt de-l ţine aşa tânăr mereu????".

"Orice poţiune, loţiune sau vrăjitorie o fi la mijloc pentru ca Brad Pitt să arate aşa tânăr, vreau şi eu", a scris David Cruz, starul show-lui TV "Millionaire Matchmaker".

"OMG, Brad Pitt e din nou tânăr"
, a comentat un alt internaut.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bebe N pe 13 Ian 2016, 16:21
    Aparenta....

    Lord Peace! O parere umila.... Dragii mei, cu timpul, o sa observati ca o femeie, si in egala masura si un barbat incep sa infloreasca si se stabilizeaza fizic aproximativ in jurul varstei de 50 de ani. Va rog, luati-va timp, deoarece studiind persoanele din jurul vostru o sa ajungeti la acelasi numitor comun. Succes in actiunile dumneavoastra! Regards

    0
    0

  • Elena pe 13 Ian 2016, 00:12
    Brad Pitt si fapte bune...

    Chipul e oglinda sufletului...Cu asta cred ca am spus tot. Sa nu spuneti ca sunt atatia oameni buni care nu pot fi descrisi ca tocmai frumosi, nu stie nimeni totul despre toti...Sau ca sunt oameni considerati frumosi care sunt foarte rai...depinde ce e considerat frumos la ei...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod