Ca la 20 de ani. Brad Pitt, un „adolescent“ la Globurile de Aur

Brad Pitt şi Ryan Gosling păreau de aceeaşi vârstă pe scena Globurilor


Un alt utilizator al reţelei de socializare l-a asemănat pe starul american cu personajul pe care el l-a interpretat, Benjamin Button.

Deşi Brad Pitt nu a admis niciodată că a recurs la operaţii estetice, au circulat în trecut zvonuri că el a apelat la chirurgia estetică.

Duminică seară, pe scena ediţiei cu numărul 73 a galei Globurilor de Aur, Brad Pitt şi Ryan Gosling au prezentat un scurt montaj din filmul lor, "The Big Short".

Cei doi actori nu apar însă împreună în nicio scenă din această peliculă biografică despre criza financiară din 2007-2008.

Brad Pitt are în palmares un Glob de Aur, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball".

Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit, anul trecut, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".


Foto: Hepta

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bebe N pe 13 Ian 2016, 16:21
    Aparenta....

    Lord Peace! O parere umila.... Dragii mei, cu timpul, o sa observati ca o femeie, si in egala masura si un barbat incep sa infloreasca si se stabilizeaza fizic aproximativ in jurul varstei de 50 de ani. Va rog, luati-va timp, deoarece studiind persoanele din jurul vostru o sa ajungeti la acelasi numitor comun. Succes in actiunile dumneavoastra! Regards

    0
    0

  • Elena pe 13 Ian 2016, 00:12
    Brad Pitt si fapte bune...

    Chipul e oglinda sufletului...Cu asta cred ca am spus tot. Sa nu spuneti ca sunt atatia oameni buni care nu pot fi descrisi ca tocmai frumosi, nu stie nimeni totul despre toti...Sau ca sunt oameni considerati frumosi care sunt foarte rai...depinde ce e considerat frumos la ei...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod