Cum ne ingrijim parul in sezonul rece – 4 recomandari eficiente

Iarna nu este deloc aliatul parului tau. Temperaturile scazute specifice sezonului rece il fac mai uscat, lipsit de stralucire si greu de coafat. In acest sezon, ingrijirea speciala a parului trebuie sa fie o prioritate pentru a preveni deshidratarea si deteriorarea sa. Ca sa combati impactul pe care il au vremea rece si vantul asupra parului in timpul iernii, trebuie sa tii cont de cateva recomandari.

Schimba rutina de ingrijre! Asa cum pielea are nevoie de alt tip de produse de ingrijire, la fel si parul tau. Pielea si parul sunt mai deshidratate in timpul iernii, de aceea trebuie sa apelezi la produse speciale.

Pentru un par matasos si stralucitor apeleaza la produse intens hidratante. Schimbarea rutinei incepe de la spalarea parului cu un sampon si un balsam hidratant, pana la tratamente ocazionale cum sunt mastile si serurile-tratament. Important e ca ele sa fie potrivite tipului tau de par – fie ca sunt produse profesionale sau masti facute in casa.    

Usuca-ti parul cu un aparat performant, care iti pastreaza parul hidratat - Ai putea spune ca uscătorul de par nu este un produs recomandat a fi folosit în sezonul rece pentru ca usuca si mai mult cuticula.
Dar daca uscatorul este Silence AC Respect de la Rowenta, atunci  poti fi sigura  ca folosesti nu numai un uscator de par silentios si puternic, dar care iti va mentine si hidratarea naturala a parului. Datorita motorului AC de inalta performanta parul tau va fi uscat intr-un timp foarte scurt, iar cu ajutorul functiei RESPECT, chiar daca vei folosi treapta inalta de viteza, va fi cu pana la 25% mai putin deshidratat. In plus, datorita generatorului ce emite ioni negativi, in timpul uscarii se reduce electricitatea statica si incretirea, lasand un par moale si usor de pieptanat – doua efecte pe care le dorim si mai mult in aceasta perioada.
Pentru o mai mare precizie, este indicata folosirea concentratorului special de doar 9mm, iar pentru definitivarea coafurii foloseste treapta de aer rece.

Adapteaza produsele de styling - Foloseste produse mai blande de fixare si modelare a parului si asta doar daca e necesar, pentru a nu deteriora parul si mai mult.   

Opteaza pentru coafuri versatile - In sezonul rece folosim diferite accesorii pentru a ne proteja de frig, dar care, in contact constant cu parul, il incalcesc sau chiar deterioreaza. Nu vrei varfuri despicate si nici coafuri rebele, aranjate fara voia ta, nu-i asa? De aceea, poti alege coafuri minimaliste, bine finisate, usor de purtat, cum ar fi o coada simpla, prinsa la ceafa, o impletitura ruseasca, prinsa sub forma de bentita, volum natural, foarte usor de realizat cu difuzorul uscatorului Silence AC Respect de la Rowenta sau il poti lasa desfacut, pieptanat si fixat pe spate - una dintre tendintele acestui sezon in hairstyle.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod