Ca două surori: Ce mult seamănă Demi Moore (52 de ani) şi fiica ei, Rumer Willis (26 de ani)!

Actriţa şi cea mai mare dintre fetele sale s-au pozat îmbrăcate cu aceeaşi ţinută. Greu de spus, la prima vedere, cine-i mama şi cine-i fiica!

Demi Moore se ţine bine. Are mai bine de două ori vârsta fiicei sale, dar arată exact ca ea! Deşi în ultimii ani a trecut printr-o perioadă mai puţin fastă, actriţa americană a reuşit să se pună pe picioare iar acum nu dă niciun semn că s-a confruntat cu probleme serioase.

Vedeta în vârstă de 52 de ani şi fiica sa, Rumer, au avut excelenta idee de a se îmbrăca la fel şi de a se fotografia, arătând apoi întregii lumi cât de multe seamănă una cu cealaltă. Purtând ochelari identici, cu mâinile în buzunarele salopetelor bleumarin, Demi şi Rumer au aproape acceaşi înălţime şi arată ca două surori gemene, remarcă tabloidul britanic Daily Mail.

La prima vedere e e greu de spus care dintre ele este mama şi care e fiica.

După ce Demi Moore a publicat imaginea pe Twitter, Rumer a postat-o pe Instagram şi a scris alături: "Momentul acela în care realizezi că devii de fapt mama ta".

La începutul acestei luni, Demi Moore a rămas fără obiecte vestimentare în valoare de peste 200.000 de dolari, care au fost furate dintr-un depozit în North Hollywood, un cartier din San Fernando Valley, din regiunea oraşului Los Angeles, California.
Potrivit informaţiilor din presa internaţională, se pare că hoţii aveau gusturi fine, deoarece au furat cele mai scumpe obiecte, lăsându-le pe celelalte neatinse.

Potrivit site-ului Tmz.com, nu erau semne vizibile că ar fi avut loc o spargere, iar încuietoarea era intactă. De asemenea, site-ul Tmz.com sugerează că cineva care cunoştea unitatea de depozitare sau unul dintre angajaţii din echipa actriţei ar putea fi responsabil pentru jaf.

Un reprezentant al companiei care administrează depozitul, chestionat de revista People, a refuzat să discute despre acest subiect, spunând că nu comentează despre problemele de securitate din unităţile de depozitare ale clienţilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2015
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 28 Mai 2015, 00:04
    Doua femei frumoase

    Cand veti avea varsta lui Demi si unii vor spune despre voi ca sunteti `babe` nu cred ca veti fi foarte fericite. Demi este o persoana cunoscuta indiferent ca ne place sau nu. Oare cei care ii critica pe alti sunt chiar asa de perfecti ?

    0
    0

  • Denis pe 27 Mai 2015, 21:59
    ...

    Arata mai bine mama decat fiica. Ar merge de-o zama.

    1
    0

  • hei pe 27 Mai 2015, 21:12
    cancan

    Da, seamana, pentru ca s-au imbract la fel. :)))

    1
    0

  • mdaaaa pe 27 Mai 2015, 20:30
    photoshop

    Cu Photoshopul asta, Gica Petrescu seamana perfect cu Justin Bieber. Ce jenanta e obsesia asta a mamelor de a li se spune ca par a fi surori, nu mame, pentru fiicele lor. Dar e jenant si pentru fiice. Sa ti se spuna ca o baba siliconata ca Demi Moore e sora-ta. Inseamna ca ai fata de hoasca operata.

    2
    0

  • cristina pe 27 Mai 2015, 18:49
    minciuni

    dreagii mei, oricine in zilele noastre poate pune poze cu mama si sa spuna ca "mai parca este sora'', oameni buni,peste toti vremea trece la fel fie ca ne facem operatii estetice fie ca nu............imbatranim......oricum......asa ca DEMI,lasa-ne draga,stim ca timpul tau a trecut demult.........

    4
    0

  • CARMEN pe 27 Mai 2015, 12:51
    MDA!

    DOUA URATE SI NU ESTE MARE LUCRU DE CAPUL LOR!

    5
    14

  • Aurelia pe 27 Mai 2015, 12:20
    Demi Moore

    Cred ca sunteti niste frustrati. Arata foarte bine.V-ati fi simtit mai bine daca avea 100 kg si parul permanent? Invidioaselor!!!!! Bravo ei,iti incanta ochiul cand o vezi. Ce roluri extraordinare a facut in o gramada de filme.Ma bucur enorm de fiecare data cand o vad . E MINUNATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    18
    5

  • Liviu pe 27 Mai 2015, 11:28
    Ca doua surori

    Draga Andrei ,ca e operata si photoshopata sunt de acord cu tine . Dar ca la 52 de ani e" baba " nu mai pot fi de acord. Ca este un om matur -da -. Si apropo mama ta cati ani are ? Si despre ea tot asa vorbesti? Poate va mai abtineti in a arunca cu vorbe cu atata usurinta .

    28
    0

  • Andrei pe 27 Mai 2015, 09:07
    Arata...

    Tencuita si cu photoshop poate arata si mai tanara decat fiica!Mare branza!E o baba expirata!

    12
    15

  • Thritemius pe 27 Mai 2015, 08:54
    VAX VAX

    Se vede de la 7000 km cine, care si cum e! Vai de capetele voastre cu articolele care nu valoreaza nici cat o bacnota falsa de 7 lei! Hahahhahahaha!

    8
    16

  • oana pe 27 Mai 2015, 07:53
    vax!

    Demi? O biata operata si botoxata,totul e fals la ea ca la raduleasca:)).....Degeaba ne-o dati exemplu,eu una nu dau 2 bani pe ea!

    10
    19

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod